Kom een kijkje nemen achter de schermen van Saxo Bank

door admin
Kom een kijkje nemen achter de schermen van Saxo Bank

Op 22 oktober zal Martin Totté van BinckBank Spanje (deel van Saxo Bank) een uitgebreide presentatie geven over de platformen van Saxo Bank voor belangstellenden in Zuid-Spanje. Zo krijgen zij een duidelijk beeld van de handelssystemen van Saxo Bank. De dienstverlening voor Engelstalige investeerders is ontstaan uit de nieuwe samenwerking tussen BinckBank en Saxo Bank. De uitgebreide handelsplatformen onder het BinckBank merk vormen het eerste grote gezamenlijke commerciële project na de overname van BinckBank door Saxo Bank. De platformen zien er niet alleen iets anders uit maar bieden ook andere mogelijkheden.

Waarin is Saxo Bank anders?

Via de systemen van Saxo Bank kunt u in één order een complete optiestrategie inleggen. U kunt transactie signalen ontvangen die u kunnen inspireren tot het innemen van een positie in bijvoorbeeld een aandeel, een valuta of een index. Daarbij kunt u rechtstreeks handelen op internationale beurzen, bijvoorbeeld Hong Kong, Japan, Australië, China, Singapore en zelfs Zuid-Afrika en u heeft toegang tot maar liefst vier nieuwsproviders.

Is dit seminar interessant voor u?

Als u graag uw mogelijkheden om te beleggen wilt uitbreiden, kunt u via BinckBank een (aanvullende) rekening bij Saxo Bank openen. U krijgt dan toegang tot de handelsplatformen van Saxo Bank. Tijdens het seminar op dinsdag 22 oktober van 15:30 uur tot 17 uur leert u de fijne kneepjes van dit platform onder de knie te krijgen. U kunt zich hier aanmelden. Het bijwonen van het seminar is kosteloos. 

Martin Totté

Martin maakt ruim acht jaar deel uit van het team van BinckBank in Spanje. Behalve dat hij veel tijd besteed aan het persoonlijk begeleiden van klanten geeft hij seminars in het hele land. “Ik verdiep me graag in nieuwe onderwerpen die met de beurs en economie te maken hebben zodat ik beleggers met de meest actuele kennis verder kan helpen.”

Beggerscentrum in Marbella

Sinds 2006 kunnen beleggers aan de Costa del Sol terecht bij het beleggerscentrum in Marbella. Al snel bleek dat Nederlandstalige beleggers in de rest van Spanje en in Portugal ook behoefte hadden aan persoonlijk contact bij hen in de buurt. Daarom organiseert BinckBank Spanje & Portugal inmiddels al jarenlang seminars in beide landen. De teamleden wonen en werken al jaren in het zuiden van Europa. Dat betekent dat ze niet alleen verstand hebben van beleggen maar ook precies weten wat u nodig heeft als bijvoorbeeld uw lokale bank of belastingkantoor om documentatie over uw vermogen vraagt.

BinckBank Investment Academy

Het kantoor van BinckBank Spanje is gevestigd in Marbella. U bent daar altijd welkom, met of zonder afspraak. Voor een kopje koffie, een goed gesprek of om even rustig in de diverse financiële (dag)bladen te lezen. Er is een uitgebreide bibliotheek waaruit u boeken kunt lenen. Bovendien is er een flex-kantoor in het Nederlands Business Centrum in La Nucia (Costa Blanca) waar het team elke twee maanden een paar dagen aanwezig is.

Kennis en inspiratie

BinckBank ontmoet jaarlijks honderden beleggers tijdens seminars, themadagen, expiratieborrels, sportevenementen en andere (beleggers)bijeenkomsten. Want beleggen wordt pas écht leuk als u zich erin verdiept en als u ervaringen met andere beleggers kunt delen. Daarnaast kunt u ook online trainingen volgen. Bovendien kunt u als klant van BinckBank allerlei interessante artikelen lezen op de website

Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw inleg verliezen

Dit vind je misschien ook leuk