Meet het team van Hypotienda

door admin
Meet het team van Hypotienda

Hypotienda communiceert met de verzekeraars in het Spaans en geeft terugkoppeling aan haar klanten in het Nederlands. En dat alles op een snelle en transparante manier. In 2019 zijn er een aantal wijzigingen geweest in het team van Hypotienda, dat bemiddelt in verzekeringen in Spanje.

In februari verliet Cindy het team. In mei kwam Evita het Sales team versterken en eind juni nam Laura de administratieve functie over van Elsbeth. En tot slot verving Melanie de functie op de claimafdeling van Sandra. Zij is tegenwoordig actief bij WeCare Mortgages. De vroegere hypotheekbemiddelingstak van Hypotienda, die in oktober j.l. door haar man, Martin Faessen is overgenomen van Saskia Gruijters.

Graag stelt Hypotienda haar teamleden aan je voor.

Ilse Burggraaf – Eigenaresse

Ilse is eigenaresse van Hypotienda en al sinds 2007 actief bij het bedrijf. Allereerst voor de begeleiding van hypotheekaanvragen, maar eind 2008 zette zij binnen Hypotienda de verzekeringstak op. In 2017 nam zij deze geheel over van Saskia Gruijters, de oprichtster van Hypotienda. Samen met haar team runt ze de business met veel plezier. Ilse is geboren in Breda en reisde na haar studie naar Amerika voor werk. Na 5 jaar buiten Europa gewoond te hebben, koos zij Spanje als haar nieuwe woonland. Ze is dol op het warme klimaat en leerde in no time de taal perfect te spreken. Met haar twee kinderen geniet zij van de natuur en het buitenleven in Spanje. De beste manier van ontspannen is een lekkere BBQ met vrienden of een weekendje weg de binnenlanden van Spanje in. Thanks to Melissa is zij sinds twee jaar ook fanatiek aan het roeien in haar vrije tijd bij Club de Remo y Pala Tradicional La Carihuela waar Hypotienda ook sponsor van is.

Melissa Vooren – Manager en verzekeringsadviseuse

Melissa is geboren en getogen in Purmerend. In november 2016 besloot Melissa zich definitief te vestigen in Spanje en sinds juli 2017 werkt ze bij Hypotienda. Ze bracht van kleins af aan al samen met haar familie de vakanties door in Zuid-Spanje. Melissa is erg blij met haar plek binnen Hypotienda. Elke dag is voor haar weer uitdaging; ze zorgt ervoor dat alles klopt en dat de verzekering optimaal aansluit bij de wensen bij de klant. In haar vrije tijd is ze een actief roeister. Eind 2020 gaat ze het ultieme avontuur aan door met drie andere Nederlandse dames mee te doen aan de Talisker Whiskey Atlantic Challenge. Een tocht van 3000 mijl over de Atlantische Oceaan. Naast alle sportieve activiteiten die Melissa onderneemt, trekt ze graag met vrienden de bergen in voor een lange wandeling.

Chantal Faessen – Verzekeringsadviseuse

Chantal is geboren in Málaga en opgegroeid in Venlo. Het Spaanse bloed kruipt waar het niet gaan kan en Chantal verhuisde in 1998 weer terug naar Spanje. Dankzij haar Sevillaanse moeder heeft zij een echte Spaanse tongval en in haar vrije tijd is Chantal regelmatig te vinden in de dansschool voor een Salsa of Bachata les. Chantal werkt sinds november 2012 bij Hypotienda en dit bevalt haar zeer goed: ‘We zijn net een kleine familie’. Ze heeft veel contact met bestaande en nieuwe klanten. Persoonlijke begeleiding is bij Chantal gegarandeerd. Zij doet haar werk met veel toewijding en enthousiasme.

Melanie Rotensen – Specialist schadeafhandeling

Melanie is binnen Hypotienda verantwoordelijk voor de schadeafdeling. Zij doet dit vol overgave en ziet elke claim als een nieuwe uitdaging. De belangen van de klant staan bij Melanie hoog in het vaandel en zij zal altijd tot het uiterste gaan om te zorgen dat de klant tevreden is over de afwikkeling van een claim. In 2017 verhuisde Melanie naar Tenerife, maar ruilde deze woonplaats na een jaar in voor de gezelligheid van de Costa del Sol.  Melanie spreekt vloeiend Nederlands en Engels en heeft zich in de korte tijd dat ze in Spanje woont de Spaanse taal volledig eigen gemaakt.

Evita Peries – Sales

Evita is een van de verzekeringsadviseuses, waarbij onze klanten terecht kunnen voor alles wat te maken heeft met het opmaken van een offerte en vervolgens de polis, voor zowel schadeverzekeringen als zorgverzekeringen. Het leukste van deze baan vindt Evita het contact met haar klanten en met haar vriendelijke karakter zijn onze klanten bij haar in goede handen. Evita woont al sinds 1999 in Spanje en is dan ook al helemaal ingeburgerd in de Spaanse cultuur. In haar vrije tijd geniet ze van het leven aan de Costa del Sol. Evita spreekt vloeiend Nederlands en Engels en verdedigt zich prima in het Spaans.

Laura Montoya – Administratie

Laura is verantwoordelijk voor de administratie bij Hypotienda. Zij verzorgt onder andere alle administratieve zaken rondom de verzekeringen. Denk hierbij aan een adreswijziging in een polis, maar ook aan informatieverstrekking over de premiebetaling. Daarnaast is zij vaak het eerste contact als klanten naar kantoor bellen of langskomen op ons kantoor in Marbella. Haar positieve en vrolijke karakter maken het voor alle collega’s een plezier om met haar te werken. Laura is in het voorjaar van 2019 samen met haar vriend vanuit Nederland in Spanje komen wonen. Haar Colombiaanse roots vormen een logische basis om de stap naar Spanje te manen en daar een nieuw avontuur te beginnen. Ze genieten dan ook samen volop van hun nieuwe woonomgeving. Laura spreekt naast vloeiend Nederlands en Engels ook al een aardig mondje Spaans.

Hypotienda

De dames van Hypotienda zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08:30 uur tot 17:00 uur en op vrijdag van 08:30 uur tot 14:30 uur. Hypotienda houdt de Spaanse feestdagen aan. Als het kantoor is gesloten, kunt u altijd direct contact opnemen met de verzekeraar.

Dit vind je misschien ook leuk