Gastronomische hoogstandjes eten van topchefs Diego Gallegos en Javier Aranda

door admin
Gastronomische hoogstandjes eten van topchefs Diego Gallegos en Javier Aranda

In Arara Bistro Bar vindt op vrijdag 31 januari het event ‘Diego and Friends’ plaats. Chef Diego Gallegos (1 Michelinster) nodigt regelmatig een andere chefkok uit om samen nieuwe culinaire hoogstandjes te bereiden voor hun gasten.

Ditmaal is het de beurt aan Javier Aranda (2 Michelinsterren) om het resultaat van zijn gastronomische kunde achter het fornuis te presenteren. Diverse heerlijkheden worden geserveerd in een 6-gangenmenu dat voor 60 euro inclusief drankjes wordt aangeboden aan wie nog snel  een tafeltje reserveert. Gasten kunnen vanaf 20 uur terecht op vrijdag 31 januari. Het aantal plaatsen is beperkt dus wil je erbij zijn, reserveer dan snel via telefoonnummer +34 607 600 225.

 

Lees hier een interview met Diego Gallegos over zijn duurzame keuken waarin hij veelvuldig werkt met zoetwatervissen en kaviaar. Klik hier voor meer informatie over restaurant Sollo, hier voor info over Arara Bistro Bar. Via deze link lees je meer over Javier Aranda en zijn projecten in Spanje.

Dit vind je misschien ook leuk