Het coronavirus bereikt met vier besmettingen de Costa del Sol in Spanje

door admin
Het coronavirus bereikt met vier besmettingen de Costa del Sol in Spanje

De drie besmette personen in Marbella zijn gerelateerd aan de eerste besmette patiënt in Sevilla. De inwoner van Fuengirola met het coronavirus was recent in het Noord-Italiaanse Emilia Romagna. De vijfde besmette persoon is een inwoner van Milaan die is opgenomen in het ziekenhuis in Almería. De vier besmette personen in de provincie Málaga zijn allemaal thuis en hun gezondheidstoestand wordt actief gevolgd.

Twee van de besmette personen in Marbella, twee mannen van 42 en 53 jaar oud, hadden beide een longontsteking en dienen nu volgens het protocol van het Spaanse ministerie van Volksgezondheid thuis te blijven. Hierbij komt een 81-jarige vrouw die familie is van een van hen. Ook zij zit thuis en wordt gevolgd. De patiënt in Fuengirola heeft geen relatie met de gevallen in Marbella. Hij nam zelf contact op met de gezondheidsdienst bij de eerste verdachte symptomen.

De positief geteste man van 28 jaar in Almería is opgenomen in het ziekenhuis. Hij ging met koorts naar een arts en nadat bleek dat hij besmet was, is hij opgenomen in het ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel. 

Dit vind je misschien ook leuk