De fraaie villas van Nature Collection in Reserva del Higueron Resort in Mijas

door admin
De fraaie villas van Nature Collection in Reserva del Higueron Resort in Mijas

De villa’s bevinden zich op een opmerkelijke locatie met prachtige vergezichten, soms tot Afrika, die je levensstijl tot een nieuwe hoogte zal brengen. Het concept van Reserva del Higuerón Resort is het resultaat van meer dan 20 jaar inspanningen met als doel het meest exclusieve woonresort aan de Costa del Sol te worden. Een woonomgeving waarin door middel van de ruimtes, de architectuur, diensten en faciliteiten een unieke en gezonde levensstijl wordt gegarandeerd.

Exclusieve vijfsterrenservice

Met deze filosofie stelt Reserva del Higuerón Resort u een exclusief vijfsterrenhotel ter beschikking onder leiding van de toonaangevende CURIO Collection by Hilton, een toonaangevende sportclub en Nagomi Spa, een leider op het gebied van gezondheid en welzijn in de regio. Een scala van unieke faciliteiten voor een ​​verfijnde, actieve en exclusieve levensstijl die wordt gecompleteerd door een geweldige gastronomisch aanbod van zeven bars en restaurants. Hieronder SOLLO Restaurant van chef Diego Gallegos met een Michelin-ster.

Wave Beach Club

Binnenkort komt hier Wave Beach Club bij. Een exclusieve plek aan het strand waarmee letterlijk de Middellandse Zee aan je voeten ligt. Excellentie is dan ook geen doel, maar het uitgangspunt van het unieke concept dat Reserva del Higuerón Resort tot een van de meest exclusieve woonwijken van Zuid-Europa maakt.

Avant-garde architectuur

In de meest avant-gardistische architectuur smelten design en functionaliteit samen tot collecties waar de beste kwaliteiten, maximale veiligheid en milieubewustzijn de boventoon voeren. Het gebruik van materialen en constructies met een minimale impact op het milieu.

Nature Collection

Het nieuwe project Nature Collection omvat 40 ruime, ultramoderne tuinwoningen met veel natuurlijk lichtinval en prachtig uitzicht op de zee en de omliggende bergen van Mijas. Allemaal combineren ze moderniteit en innovatie met een natuurlijke sfeer en privacy en bieden een adembenemend uitzicht op de Costa del Sol en zijn prachtige zonsondergangen.

Gemeenschappelijke ruimten voor gezinnen

In het ontwerp van Nature Collection worden de beste kwaliteitsmaterialen gebruikt die de markt te bieden heeft. Deze zijn gegarandeerd en goedgekeurd door de CTE Building Standards. De aantrekkingskracht van de woningen wordt nog versterkt door de gemeenschappelijke ruimtes voor gezinnen, waaronder barbecues, speelterreinen, een ontmoetingsruimte, twee buitengewone overlopende zwembaden, een ligweide met hangmatten en een jacuzzi, een zorgvuldig ontworpen interpretatiecentrum van de Paraje Natural de la Sierra de Mijas en zelfs een bos waar je de middag kunt doorbrengen met vrienden en familie terwijl je geniet van een picknick. Daarnaast zullen de gemeenschappelijke ruimtes ook een Summer Chill Out-ruimte hebben met diensten zoals fietsenstalling, informatie over fiets- en wandelroutes, automaten met sportartikelen. Kortom alles wat je nodig hebt om een ​​perfecte dag te programmeren in de prachtige omgeving van Nature Collection.

Natuur en milieu

Reserva del Higueron Resort is zich bewust van het belang van het creëren van een gemeenschap die gericht is op het beschermen en respecteren van natuur en milieu en het bevorderen van kwaliteit van leven en welzijn. De natuurlijke vegetatie en tuinen rondom Nature Collection zijn de meest essentiële elementen van het project, omdat je naast je huis de mogelijkheid hebt om verschillende soorten biologisch geteelde kruiden en fruit (avocado’s, sinaasappels, citroenen, amandelen, enz.) te plukken.

Neem voor meer informatie contact op met Reserva del Higuerón Resort Real Estate: +34 951 295 423 | +34667577758 of ventas@reservadelhigueronresort.co

Dit vind je misschien ook leuk