COVID-19 Testcentrum geopend op vliegveld Malaga

door admin
COVID-19 Testcentrum geopend op vliegveld Malaga

De uitslag van de PCR-test wordt binnen 12 uur beloofd. Die van de sneltest is er binnen 15 tot 20 minuten. Daarnaast is het nog mogelijk om te kijken of je antilichamen in je bloed hebt met de Rapid Antibody test. De PCR-test kost 58,68 euro, een sneltest kost 24,45 euro en een antilichamen-test kost 29,34 euro. Dezelfde service wordt eveneens aangeboden op de luchthavens van Sevilla en Madrid. 

Op de website kun je een afspraak maken. Je kunt kiezen voor tijdvakken die 5 minuten duren van ’s ochtends 8 uur tot ’s avonds 18 uur op 7 dagen per week. Zo kun je met een gerust hart op reis en weet je zeker dat je op tijd bent voor je vlucht. 

Covid-tests op vliegveld Málaga Costa del Sol worden aangeboden in de T2 Terminal. Om het testcentrum binnen te komen moet je je boeking bij het testcentrum kunnen laten zien samen met je boarding pass, je ID en de betalingsbevestiging. Je kunt je uiterlijk 72 uur voor je vlucht vertrekt laten testen. Je dient één uur voor je de test laat afnemen niet te eten, drinken, roken of je tanden poetsen. 

Nederland eist van reizigers uit risico-landen een negatieve PCR-test van maximaal 72 uur oud en een sneltest (antigeen) van maximaal 24 uur oud voor vertrek. België eist van alle niet-inwoners (personen die niet in België wonen) vanaf 6 jaar die naar België reizen een negatief PCR-testresultaat (72 uur vóór vertrek naar het land) in het Nederlands, Frans, Duits of Engels. 

Dit vind je misschien ook leuk