Zomermuziekfestivals in Zuid-Spanje

door admin
Zomermuziekfestivals in Zuid-Spanje

Van juli tot september streeft het Marensotrum Fuengirola Festival ernaar “de Europese hoofdstad van openluchtmuziekfestivals” te zijn. Er zijn meer dan 50 concerten voor verschillende doelgroepen gepland in de bijzondere setting van het Arabische fort.

Covid-19-beveiligingsplan

Het veiligheidsplan van het festival garandeert de naleving van alle gezondheids- en hygiënemaatregelen. Burgemeester Ana Mula zei: “Dankzij belangrijke veiligheidsmaatregelen bleek vorig jaar een succes en konden we aantonen dat culturele evenementen, in tijden van de Covid-19-pandemie, veilig kunnen zijn.”

Meer dan 30 artiesten

Gedurende de drie maanden zullen meer dan 30 Spaanse en Latino-artiesten optreden. Grote artiesten zijn onder andere Marc Anthony, Monica Naranjo en Alejandro Sanz. Het festival wordt voor het vierde jaar op rij gesponsord door Unicaja bank.

Gibraltar Music Festival heeft een lokale uitstraling

Friday Night Live vervangt het Gibraltar Music Festival nadat dit internationale muziekevenement was geannuleerd. In plaats daarvan zullen lokale muzikanten tijdens de Nationale Week in september het podium betreden.

“Friday Night Live is een van de vele evenementen die gepland staan ​​voor de herfst met een sterk Gibraltarisch tintje”, aldus een woordvoerder van Gibraltar Cultural Services. Gibraltar Music Festival “zal niet plaatsvinden in 2021 […] de onzekerheid over hoe Covid-19 zich zou ontwikkelen, zorgde ervoor dat er niet de benodigde tijd was nodig om het evenement goed te plannen”, voegde de woordvoerder toe.

Wil je ook genieten van heerlijk weer in combinatie met goede muziek en feestelijke sferen? Boek nu een ticket met flexibele voorwaarden en verheug je vast op een welverdiende vakantie naar Spanje. Mocht er onverhoopt iets tussen komen kun je altijd je boeking wijzigen. 

Dit vind je misschien ook leuk