Nieuwe beachclub voor de Costa del Sol: The Beach Club Higuerón

door admin
Nieuwe beachclub voor de Costa del Sol: The Beach Club Higuerón

Naast ruime terrassen met direct zeezicht is er een jachtverhuurdienst, een valet parking dienst, een ludiek activiteitenprogramma en natuurlijk een infinity pool. 

Met The Beach Club Higuerón maakt Higuerón Resort – een fraai woonresort vol luxe woningen, appartementen en een breed scala aan diensten – samen met vastgoedprojectontwikkelaar Urbania het toch al brede aanbod van recreatie en wellness nog vollediger.

The Beach Club Higuerón

De beachclub bedient de bewoners van het resort en het grote publiek de mogelijkheid om samen te genieten van een unieke ervaring die wordt gekenmerkt door eersteklas diensten met de Middellandse Zee als achtergrond.

Met de faciliteit, die op 29 mei haar deuren opent, is een investering van vijf miljoen euro gemoeid en zijn 80 mensen aangenomen. The Beach Club Higuerón is een exclusieve ruimte, tot in het kleinste detail verzorgd, waarmee Higuerón Resort en Urbania een volgende stap zetten op hun weg naar uitmuntendheid op alle vlakken.

“We hebben jarenlang gewerkt aan dit geweldige initiatief dat een aanvulling wil zijn op ons toch al brede aanbod aan vrije tijd en ontspanning dat we nu al bieden. Voor dit doel hebben we een open en bevoorrechte ruimte ontworpen waar onze leden, de bewoners van het resort en het grote publiek hun ontspanning kunnen vinden”, legt Manuel Morales, algemeen directeur van The Beach Club Higuerón, uit.

De faciliteit ligt op het strand slechts een kilometer ten zuiden van Higuerón Hotel Málaga, Curio Collection by Hilton en Higuerón West en is verdeeld in vijf verschillende verdiepingen. Alle terrassen hebben een panoramisch uitzicht op zee.

Op de twee bovenste verdiepingen liggen vier appartementen die worden verhuurd aan toeristen. In het midden is het exclusieve gedeelte voor leden en voor gasten van het vijfsterrenhotel met het terras en het infinitypool.

De andere twee verdiepingen zijn toegankelijk voor algemeen publiek. Om gasten die van verder komen tegemoet te komen is er vlakbij het gebouw een parkeerplaats voor 70 voertuigen en een valetparkingservice ingericht.

Restaurant The Japo

Exquise gastronomie vormt een van de hoofdrolspelers vn deze club met drie unieke restaurantruimtes. Beneden ligt The Japo met gerechten uit de Japanse keuken bereid door chef-kok Carlos Navarro, een sushi.-meester van wereldklasse die de vijfde plaats behaalde in de Sushi World Cup. 

Snacks

The Beach Club heeft daarnaast een informeel menu met snacks dat alleen toegankelijk is voor leden. Die kunnen deze gerechtjes nuttigen op de Balinese bedden naast het zwembad.

Restaurant The Beach

Tot slot is er The Beach, een restaurant met een oppervlakte van meer dan 400 vierkante meter en een grote verscheidenheid aan gerechten op basis van het mediterrane dieet, gekookt met lokale ingrediënten, en daarmee een toonbeeld van de zogenaamde Kilometer 0- filosofie.

De menu’s van zowel The Club als The Beach zijn samengesteld door chef-kok Diego Gallegos, die een Michelinster en een Groene Ster op zijn naam heeft staan ​​voor duurzaamheid en tevens de scepter zwaait over het restaurant El Sollo in het El Higueron Hotel. 

DJ’s, liveconcerten en culturele activiteiten

Het culinaire aanbod wordt aangevuld met liveconcerten, dj’s en allerlei culturele en recreatieve activiteiten. Een programmering die het hele jaar door concerten, tentoonstellingen en sportactiviteiten biedt.

In The Japo is een co-working space aanwezig die van alle gemakken is voorzien, zodat werken een waar genoegen wordt. 

Boot huren

Het nieuwe etablissement is te vinden op Playa Carvajal net op het randje van de gemeentegrenzen van Fuengirola en Benalmádena. Onder de diensten die The Beach Club Higuerón zal bieden, is de mogelijkheid om een ​​12-persoonsboot te huren om de dag in de Middellandse Zee door te brengen of slechts een paar uur of om naar de zonsondergang te kijken. Klanten krijgen ook de mogelijkheid om de boten van de bekende firma DeAntonio Yachts te testen.

The Beach Club Higuerón is het hele jaar door geopend en profiteert zo van de bevoorrechte locatie in het hart van de Costa del Sol, met meer dan 300 dagen zon per jaar.

Dit vind je misschien ook leuk