Marbella Vierdaagse nu officieel lid van de IML Walking Association

door admin
Marbella Vierdaagse nu officieel lid van de IML Walking Association

Het betekent dat wandelaars dit jaar de IML-stempel en ook de IML & IVV-stempel in Marbella kunnen verkrijgen. Met het IML-lidmaatschap staat de Marbella Vierdaagse nu op de internationale kaart als IML-evenement in Spanje en wordt daarmee nog aantrekkelijker voor deelnemers uit alle landen. 

De IML Walking Association is een niet-politieke organisatie zonder winstoogmerk met als doel enerzijds het promoten van wandelen als een waardevolle en gezonde recreatie en anderzijds het bevorderen van internationaal begrip en goodwill door de deelname aan wandelevenementen in andere landen aan te moedigen door middel van een programma van aanmoedigingsprijzen. Dit wordt bereikt door het promoten van internationale meerdaagse niet-competitieve wandelevenementen in elk van de aangesloten landen.

Om als IML-lid aanvaard te worden moest de Marbella 4 Days Walking nauwkeurig worden gekeurd. Dit werd gedaan tijdens het laatste wandelevenement in oktober 2019. Twee afgevaardigden van IML liepen in 2019 mee en concludeerden dat de vierdaagse in Marbella ruim voldoet aan alle eisen. Het lidmaatschap van IML betekent dat het evenement in Zuid-Spanje wereldwijde aandacht krijgt en wandelaars overal vandaan gaan komen en de Marbella Vierdaagse zo nog internationaler wordt.

Om bijvoorbeeld European walker te kunnen worden moeten lopers in minstens 5 Europese landen hebben deelgenomen aan evenementen van IML-leden. Hetzelfde geldt voor als wandelaars een Asian Pacific Walker willen worden. 

Andalusië op groen

Ander goed nieuws is dat de M4DW geclassificeerd is als een sportevenement in de open lucht en het daarom niet nodig is om een Digitaal Covid Certificaat (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs) te overleggen. Wel moet de 1,5 meter afstand nog gehouden worden en moet overal in openbare winkelruimtes een mondkapje gedragen worden. Ook heel positief is dat er weer gedanst mag worden, zij het met een maskertje op. Dat is goed nieuws voor alle geweldige artiesten die door de organisatie zijn geboekt om de wandelaars na hun inspanningen te belonen met feestelijke optredens.

Voordelig parkeren

M4DW heeft een afspraak kunnen maken met de garage onder het start/finish terrein waar u als deelnemer met een deelnamebewijs of keycord gedurende vier dagen kunt parkeren voor totaal 30 euro. 

Inschrijven

U kunt deelnamebewijzen kopen voor 1, 2, 3 of 4 dagen. U kunt uiteraard ook zelf kiezen of u routes van 10, 20 of 30 km wilt lopen. Iedereen van elke leeftijd kan inschrijven voor de 10 km route, behalve als u een IVV/IML* award wilt ontvangen.

U ontvangt per mail uw inschrijfbevestiging en kunt dan op woensdag 6 oktober 2021 tussen 10 en 16 uur uw startbewijs ophalen op het start- en finishplein, gesitueerd op Plaza del Mar

De start is dagelijks voor de 30 km vanaf 8.30 uur tot 9.00 uur; voor de 20 km vanaf 9.00 uur tot 9.30 uur; voor de 10 km vanaf 10.00 uur tot 10.30 uur.

De finish is elke dag om 16.00 uur

De prijs voor vier dagen deelname is 63 euro indien u online inschrijft.  Als u besluit zich tijdens het evenement zelf in de administratietent in te schrijven betaalt u 68 euro voor alle vier dagen. De prijs per losse wandeldag is 20 euro online en ter plekke 25 euro.

Heeft u geen inschrijvingsbewijs ontvangen per e-mail? Check dan eerst in uw spam-folder.  Indien u vragen heeft over uw inschrijving neem dan contact op via email: klik hier of kijk voor meer informatie op de website: www.marbella4dayswalking.com 

Dit vind je misschien ook leuk