Heerlijk lunchen in Málaga inclusief flamencoshow

door admin
Heerlijk lunchen in Málaga inclusief flamencoshow

Op Tripadvisor staat Vino Mío niet voor niets op nummer 1. Dat geeft aan dat de kwaliteit van het eten er niet om liegt. Bovendien prijkt Vino Mío in de top 10 van de 2.837 (!) restaurants in heel Málaga.

Dit is het resultaat van het jarenlange harde werk van de Nederlandse Hélène en haar team, waar ze ook heel trots op is en waarvan velen al jaren bij Vino Mío werken. “Het voelt echt als één grote familie. We zijn met zijn allen door een erg moeilijke periode gekomen en we zijn dankbaar dat de zaak nu weer druk wordt bezocht”, aldus Hélène.

Bekijk ook: Vino Mío is terug van weggeweest

Vino Mío trekt al jaren veel nationale en internationale gasten. Niet alleen vanwege de nationaliteit van de oprichtster maar ook vanwege de internationale menukaart. Daarbij komen veel mensen af op de passievolle flamencoshows die er van woensdag tot en met zondag dagelijks worden gegeven van 20 tot 21.30 uur.

Flamencoshows

De flamenco die je bij Vino Mío ziet is uiterst professioneel maar iets vriendelijker en interactiever dan flamencoshows doorgaans zijn in Zuid-Spanje. Alle gasten ontvangen algemene informatie over de muziek- en dansstijl. Met een beetje achtergrondinformatie zie je weer hele andere dingen tijdens zo’n show. Hoe leuk is het niet om te lezen over welke ‘palos’ aan bod komen tijdens de show? ‘Palos’ zijn verschillende flamencostijlen, waaronder Sevillanas, Fandango en Alegría.

Heerlijk lunchen met een flamencoshow

Omdat de avondshows zo’n geweldig succes zijn, organiseert Vino Mío nu ook een show overdag. Vanaf 1 september kun je elke donderdag een tafeltje reserveren en een heerlijke lunch nuttigen terwijl je geniet van de meeslepende flamencoshow. Het menu bestaat uit twee drankjes en heerlijke Spaanse tapas zoals Serrano ham, Manchego kaas, olijven, gazpacho en ‘tortilla Española’. Wil je in aanmerking komen voor 20% korting? Reserveer dan via Hélènes whatsapp +34 615 689 570.

De hele maand augustus is Vino Mío door de week overdag gesloten. In het weekend open van 13h tot sluit.

Nederlands borreluurtje in hartje Malaga

Ofschoon Hélène al langer in Málaga woont dan zij ooit in Nederland gewoond heeft, is ze haar roots niet vergeten. Elke eerste donderdag van de maand geeft ze Nederlandstaligen de gelegenheid om samen te komen. Tijdens dat Nederlandse borreluurtje ontstaan vaak leuke contacten tussen met name ondernemers die in Málaga en omgeving wonen. Op de tapaskaart staan speciaal voor deze gelegenheid bitterballen van Van Dobben en frikandelletjes. Gasten krijgen hier 20% korting op de drankjes die ze tussen 18 en 19:30 uur bestellen. Wil je hier bij zijn? Graag even reserveren via whatsap: +34 615 689 570.

NIEUW: ‘Love at first bite’

Ben je nog op zoek naar een serieuze relatie? Dan heeft de altijd energieke onderneemster iets leuks voor je. Vanaf volgende maand start het nieuwe evenement ‘Love at first bite’. Vino Mío organiseert één keer per week een chique diner op het terras. Een zorgvuldig door Hélène geselecteerd gezelschap neemt deel. De selectie vindt op discrete wijze plaats om zo de kans te verhogen dat jouw ‘media naranja’ (Spaans voor wederhelft) er tussen zit. Je dineert met zijn tienen en na elk gerecht wissel je van plaats. Geef je snel op via Hélènes whatsapp: +34 615 689 570.

Over Vino Mío

Restaurant Vino Mío bestaat al 19 jaar. Hélène zag in Málaga de ideale plek om haar restaurant te openen. Ze geniet nog altijd met volle teugen van haar restaurant. “Het voelt nog steeds alsof het de eerste dag is, die passie verdwijnt niet. We zitten in dat opzicht in een vicieuze cirkel: ik ben blij en straal dat uit, waardoor ook mijn personeel blij is. Die maken vervolgens de gasten weer blij en dat maakt mij weer blij”, zegt Hélène. “Het is ook fantastisch om dagelijks mensen van zoveel nationaliteiten te mogen ontmoeten!”

De kaart

Verwacht bij Vino Mío geen specifieke keuken, maar laat je verrassen door de Fusion-gerechten. Het menu is creatief en de koks laten zich door keukens van over de hele wereld inspireren. Toch heeft elk gerecht een typisch Vino Mío stempel. Alles is bovendien huisgemaakt, zo gezond mogelijk en bereid met verse producten. Doordat de keuken klein is en de omloopsnelheid groot, wordt in príncipe elke dag alles vers bereid. Voor de lunch raden we een van de overheerlijke en verse maaltijdsalades aan; gezond, economisch en niet te zwaar.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen en weet je niet wat je moet kopen? Geef dan een cadeaubon van Vino Mío. Een leuk idee waarmee je iemand zeker verwend en je krijgt er voor jezelf een fles Rioja bij!

Meer informatie over alle activiteiten bij Vino Mío kun je vinden op de website: www.restaurantevinomio.es

Dit vind je misschien ook leuk