‘De reset is begonnen’ seminar met Willem Middelkoop in Marbella

door admin
'De reset is begonnen' seminar met Willem Middelkoop in Marbella

Willem Middelkoop (Genève, 1962) is een ondernemer, investeerder en publicist. Eind 2008 gaf hij zijn journalistieke werk als beurscommentator voor de Nationale TV op. Hij is auteur van acht boeken over financiële markten en economie. Eind 2013 publiceerde hij The Big Reset (Amsterdam University Press/University of Chicago Press). In totaal verkocht hij meer dan 150.000 boeken in zeven talen, waaronder Arabisch en Chinees. 

In 2008 startte hij  Amsterdamgold.com, een webwinkel in goud en zilver, die in 2011 werd verkocht aan het beursgenoteerde Value8, nadat de jaaromzet was gegroeid tot meer dan 100 miljoen euro.

Willem is lid van de Raad van Advies van het in Londen gevestigde Official Monetary and Financial Institutions Forum (OMFIF). Ook is hij medeoprichter van Startupbootcamp Amsterdam, een business accelerator programma.

Willem woont met zijn vrouw en twee zonen (17 en 20) in Nederland en heeft een bachelor in Business Administration.

Wie is Hugo?

Hugo is een gereguleerde beleggersonderneming onder toezicht van de ‘Spaanse AFM’, CNMV. U kunt bij Hugo alle financiële producten online kopen. Hugo’s klanten hebben een Saxo Bank rekening, een stabiele en veilige bank. 

Programma

10.00 – 10.30  Koffie en thee

10.30 – 11.30  Seminar Willem Middelkoop

11.30 – 12.00  Napraten 

Het sminar vindt plaats bij Hugo in Marbella. Deelname is kostenloos, maar reserveren is noodzakelijk. Klik op deze link om te reserveren of bel +34 951 56 56 56

Bekijk hier de video van het exclusieve interview door Hugo met Willem Middelkoop

Dit vind je misschien ook leuk