Heeft u professionele hulp bij veilig beleggen in Spanje nodig?

door admin
Heeft u professionele hulp bij veilig beleggen in Spanje nodig?

Een manier is om te investeren in verschillende beleggingsproducten en instrumenten, je geld te spreiden en een portefeuille op te bouwen die bij je past. Maar hoe weet je of je niet teveel risico neemt bij het zelf beleggen op de beurs? Waar kun je de beste aandelen en beste trackers zoeken? Twijfel je wel eens wanneer voor jou het beste moment is om te kopen of verkopen? Zou je liever een ervaren belegger voor jou laten beleggen? Wil je weten of de spreiding in je portefeuille wel toereikend is? De ervaren beleggers van Hugo Investing staan voor u klaar om u te helpen met deze vragen en slimme keuzes te maken. Of het nu gaat om obligaties, aandelen, ETF’s, opties, futures, CFD’s, beleggingsfondsen, beheerde portefeuilles of duurzaam beleggen.

Wie is Hugo?

Hugo Investing heeft een ervaren en toegewijd team met een passie voor beleggen. Hugo is het voormalige team van BinckBank Spanje. Eind 2021 is BinckBank overgenomen door Saxo Bank. Deze bank is de onbetwiste marktleider voor online beleggen in Nederland. Zestien jaar lang heeft het team honderden beleggers in Spanje geholpen. Achtereenvolgens als Alex Spanje, als BinckBank Spanje, als Saxo Bank Spanje en nu onder de naam Hugo Investing. Hugo’s missie is u te helpen op uw beleggingsreis. Of u nu een ervaren belegger bent of een beginnende belegger, er is altijd ruimte voor verbetering. Hugo is gevestigd in Marbella maar biedt volledige ondersteuning over de hele wereld.

Beste broker experts

Het team van Hugo bestaat uit echte beleggers met een gecombineerde ervaring van meer dan 60 jaar in beleggen en begeleiden van beleggers. Die ervaring deden ze grotendeels op bij BinckBank. Het team heeft de afgelopen jaren dan ook sterk bijgedragen aan het succes van BinckBank en ontving verschillende onderscheidingen voor de excellente dienstverlening, zoals de Cashcow Awards en Beste Online Vermogensbeheerder voor uitstekende klantenservice. Last but not least, het onafhankelijke onderzoek van IEX en Netprofiler vond dat BinckBank de beste broker experts had. Die broker experts staan nu voor u klaar.

Saxo Bank heeft hetzelfde succesverhaal met hun handelsplatformen:

  • Het beste FX platform bij de prestigieuze 2020 e-FX Awards van FX Markets
  • Het beste platform voor actieve traders bij de ADVFN International Financial Awards
  • De beste toepassing van IT in Private Banking bij de 1998 Banking Technology Awards van Fintech Futures.

 

Wat biedt Hugo Investing?

Bij Hugo krijgt u de mogelijkheid om via het Saxo Bank Online Trading Platform in uw eigen taal meer dan 50.000 financiële producten te kopen, zelf of met hulp van de ervaren beleggers van Hugo. Alle beleggings deskundigen van Hugo bieden gekwalificeerde dienstverlening en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving in investment banking. Het platform Trader is een volledige mobiele en tablet-vriendelijke handelsapplicatie en is toegankelijk vanaf zowel desktop als mobiele telefoon. Op basis van uw ervaring als belegger en uw investeringsdoelen kunt u kiezen voor de tools Investor, TraderGO en TraderPRO.

Academy for Investors

Op grond van de jarenlange opgebouwde expertise en de honderden tevreden klanten die al gebruik van al die kennis en ervaring hebben gemaakt, heeft Hugo bovendien een online educatie-platform opgericht met cursussen op verschillende niveaus. Hier kunnen zowel beginnende als ervaren beleggers terecht. Het platform is in het Engels en staat volledig ter beschikking van iedereen die zo op verschillende niveaus kan leren beleggen. Beleggers kunnen op elk moment een beleggerscursus van deze ‘Academy for Investors’ volgen die bij hun actuele situatie past. Zo profiteren ze van de in totaal 3.850 uren die zijn gespendeerd aan de creatie van de te volgen cursussen. U belegt tenslotte om geld te verdienen. Vergroot daarom uw kansen door gebruik te maken van Hugo’s ervaring en deskundigheid.

De vlog op youtube, de BeursRedacteurs

Beleggers die graag op hoogte blijven van wat leeft onder beleggers en hoe macro-economische ontwikkelingen van invloed zijn op wat is hot en wat niet, kunnen de wekelijkse vlog van de BeursRedacteurs op Hugo’s Youtubekanaal volgen. Elke vrijdag duiken de ervaren beleggers Kaspar en Martin de studio in om een kersverse aflevering op te nemen vol inspiratie en achtergronden over de beurs.

Waarom is beleggen met Hugo een veilige optie?

Via Hugo kunt u eenvoudig, snel een online zakelijke rekening openen en kunt u met een gerust hart veilig beleggen of laten beleggen. Uw beleggersrekening loopt dan bij Saxo Bank, een Deense bank die onder bescherming van de Deense financiële toezichthouder FSA staat. Saxo heeft een bankvergunning, is niet beursgenoteerd en biedt geen hypotheken of leningen aan. Dat maakt de combinatie van Saxo Bank en de onbeperkte deskundige ondersteuning van Hugo een veilige en zekere keuze om geld te verdienen op de beurs. Bovendien is Hugo lid van FOGAIN, het beleggerscompensatiestelsel voor entiteiten die beleggingsdiensten verlenen. Deze staat onder toezicht van CNMV, de Spaanse toezichthouder effectenmarkten.

Wat bestaande klanten vinden

Hugo zet beleggers en investeerders altijd op de eerste plaats. Het team ziet het als haar missie om beleggen zo makkelijk, transparant, veilig en winstgevend mogelijk te maken en om u zelf uw route te laten bepalen. Om dat te bereiken luisteren de beleggingsexperts naar uw  plannen en behoeftes zodat ze weten wat u nodig heeft. Daarom zijn de meningen van alle klanten heel belangrijk voor Hugo. Ook negatieve feedback is altijd welkom, want alleen zo kan het team zijn service voortdurend blijven verbeteren. Toch zijn de commentaren vooral positief. Daarom citeren we hier de testimonials van enkele beleggers die inmiddels ‘ambassadeurs’ van Hugo zijn:

Hans Spliet: “Ik ken het team inmiddels al meer dan 12 jaar. In eerste instantie via Alex, daarna via Binck en nu dus als Hugo. Voorheen investeerde ik altijd via de grote traditionele banken maar het niveau van service is niet te vergelijken! Het team hier met Kaspar, Martin, Taco en Femke is uitermate professioneel en klantgericht. Dat merk je in alles. En dan moet ik toevoegen dat ik niet makkelijk complimenten uitdeel.”

Bert Riemslag: “Niemand is een geboren investeerder. Investeren moet je leren en er is altijd weer iets nieuws te ontdekken. Daarom kom ik altijd graag op de seminars en evenementen die Kaspar en zijn team in de afgelopen jaren hebben georganiseerd. Ik kan hun onderwijsaanbod absoluut aanraden.”

Maria José Heredia Nieto: “We zijn nu al tien jaar samen en ik vertrouw hen volledig. Ik voel me thuis in hun kantoor in Marbella. Er hangt een prettige, relaxte sfeer, alsof we een familie zijn.”

Contact met Hugo

Wilt u, waar u ook ter wereld bent, deze familiaire, relaxte sfeer zelf ervaren? Maak dan eens een persoonlijke afspraak om uw mogelijkheden te bespreken rond geld verdienen op de beurs. Bent u aan het beleggen in Marbella of omgeving kom dan eens langs op kantoor. Woont of verblijft u elders, dan staat een van de Hugo beleggingsexperts u graag telefonisch te woord. Een afspraak maken kan via deze link. Bent u al overtuigd, dan kunt u ook direct een online beleggersrekening openen.

(PARTNER CONTENT)

Dit vind je misschien ook leuk