Wonen op een unieke toplocatie aan het strand van de Costa de la Luz

door admin
Wonen op een unieke toplocatie aan het strand van de Costa de la Luz

Een gelegenheid waarbij je vanaf 175.000 euro al de trotse eigenaar kunt zijn van een van de fraaie nieuwbouwappartementen van het Dunas de Barbate Resort. Die staan namelijk garant voor optimaal genot voor u als investeerder én een gegarandeerd rendement van 4% de eerste 5 jaar. Met een frontaal of lateraal zeezicht of zicht op het zwembad kunt u genieten van een luxueus verblijf direct aan het strand van deze ‘Kust van het Licht’ met een ideaal klimaat.

Waarom Dunas de Barbate?

Het Dunas de Barbate Resort in Barbate aan de Costa de la Luz in Andalusië combineert luxe, comfort en gezelligheid met een mooi rendement. De troeven van vastgoed in dit gezellige vissersstadje zijn eindeloos: de strandappartementen liggen op een fantastische locatie, bieden garantie op hoge huurinkomsten en eigenaren hebben geen zorgen over het onderhoud en verhuur van hun appartement. Dat wordt hen door Het Dunas de Barbate Resort volledig uit handen genomen. Dit is met recht een unieke kans om te investeren in een eigendom in Spanje.

De voordelen van de Costa de la Luz

Wat is er nou zo bijzonder aan de Andalusische Costa de la Luz? Allereerst verklapt de naam het al een beetje. Vanwege het grote aantal zonne-uren per jaar is het licht er altijd overvloedig. Zonnige dagen met een staalblauwe lucht winnen het elk jaar opnieuw met gemak van bewolkte of regenachtige dagen. Verder liggen er eindeloze, brede, grotendeels verlaten en goudkleurige stranden aan kristalhelder water op je te wachten. Deze kust bevat vooral laagbouw en het is heerlijk toeven in de gezellige vissersdorpjes zoals Zahara de los Atunes, Los Caños de Meca of Conil de la Frontera. Even landinwaarts treft u de ongerepte natuur van verschillende beschermde gebieden, hieronder het natuurpark Los Alcornocales met weidse bossen vol prachtige kurkeiken. Voor wat meer dynamiek liggen de steden Cádiz en Jérez de la Frontera dichtbij. Maar ook in het charmante witte dorp Vejer de la Frontera is genoeg te beleven.

Barbate

Barbate ligt aan deze heerlijke kust van de Andalusische provincies Cádiz en Huelva. Het kustplaatsje ligt tussen de monding van de gelijknamige rivier, uitmondend in de ‘marismas’ en het natuurpark Breña y Marismas de Barbate. Met 23.000 inwoners is het een van de grotere plaatsen aan deze kust die ook in het winterseizoen nog wordt bewoond. De prachtige nieuwe strandboulevard loopt langs het populaire Playa del Carmen. Ten zuiden daarvan ligt Playa del Botero. De stranden zijn allebei zo ruim dat het er nooit, zelfs niet in augustus, overvol is. Een ander voordeel van dit betaalbare stukje Spanje is dat zowel de luchthavens van Jerez als Sevilla vlot bereikbaar zijn.

Ideale investering

Bij het ontwerp van alle 163 modern afgewerkte nieuwbouwappartementen van het Dunas de Barbate Resort staat optimaal genot voor de bewoners en of vakantiegangers centraal. Ze liggen niet voor niets op een unieke toplocatie aan het strand van de Costa de la Luz. Alle appartementen beschikken over een eigen keuken, ruime luxueuze badkamer met douche en zonnig privéterras en een uitstekende hotelservice. Dankzij de ligging, de indeling en de inrichting bieden ze de aangename sfeer van luxe, comfort en gezelligheid.

In de mooi aangelegde tuin ligt het gemeenschappelijke zwembad. Er is een restaurant, winkels, een lobby met een lounge en een fitnessruimte. Vanwege deze punten zijn de appartementen ook zeer geschikt om te verhuren als u er zelf niet bent. Zo haalt u extra rendement uit uw investering.

Als investeerder hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud en verhuur van uw appartement. Het Dunas de Barbate Resort wordt namelijk uitgebaat door de professionele Hotel Group BeCordial, een wereldspeler op vlak van resorts die de markt en de doelgroep als geen ander kent.

Een dag in het Dunas de Barbate Resort

Ziet u het al voor zich? Start de dag met een verfrissende frisse ochtendduik in het zwembad, geniet van een ontbijtje op uw zonnige privéterras. Vervolgens loopt u naar het strand voor een lange wandeling of gewoon om lekker te relaxen. In de namiddag flaneert u net als de locals over de gezellig zeedijk van Barbate. U sluit de dag af door heerlijk te eten op een terras waar u geniet van verse vis of schaaldieren en de fraaie zonsondergang. Slechts een kort wandeingetje bij maanlicht brengt u terug in uw eigen paradijs.  

Klik hier als u meer wilt weten over deze unieke investeringskans aan de Costa de la Luz. Ontdek nu alle voordelen van een eigen luxeappartement in Andalusië.

(PARTNER CONTENT)

Dit vind je misschien ook leuk