Open dagen bij het Russisch Museum in Málaga

door admin
Open dagen bij het Russisch Museum in Málaga

Het gaat om Las Cuatro Estaciones, Chagall y sus Contemporáneos Rusos, Cervantes en el Arte Ruso en tot slot Resistencia, Tradición y Apertura. Arte Ruso de las Últimas 4 Décadas. Na 5 februari reizen de bijzondere werken weer terug naar het staatsmuseum in Sint Petersburg.

Op 22 februari gaat het museum in de prachtig gerenoveerde, voormalige tabaksfabriek van Málaga weer open met de nieuwe collecties La Dinastía Románov over de machtige tsaren-dynastie (te zien tot januari 2018) en de tijdelijke expositie Kandinsky y Rusia’ (tot juli 2017). De expositie van deze avantgardistische kunstenaar wordt vergezeld van een virtueel kijkje in de populaire en kerkelijke Russische kunst. Wat er dit jaar nog meer gaat komen is nu nog niet bekend. Houd daarvoor deze website in de gate.

Open dagen Russisch Museum

Om het publiek kennis te laten maken met de nieuwe collecties zijn er opnieuw twee open dagen gepland op 25 en 26 februari aanstaande. Het Russische Staatsmuseum (niet te verwarren met De Hermitage) in Sint Petersburg bevat ruim 400.000 kunstobjecten en werd opgericht door de laatste Russische tsaar Nicolaas de Tweede. Het ging open in 1898.

Dit vind je misschien ook leuk