Nieuwe route Transavia: van Eindhoven naar Sevilla

door admin
Nieuwe route Transavia: van Eindhoven naar Sevilla

Transavia heeft vanaf november 16 nieuwe winterroutes vanaf de drie Nederlandse luchthavens Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en dus Eindhoven. In totaal biedt Transavia winterseizoen 2017/2018 1,4 miljoen stoelen aan in Spanje. Dat is een toename van 32 procent ten opzichte van vorig jaar. Er worden 211 vluchten per week uitgevoerd van Spanje naar Parijs, Lyon, Nantes, Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam en Groningen.

De route Eindhoven – Sevilla wordt drie keer per week gevlogen. Van Amsterdam zal het aantal vluchten per week naar Sevilla van 7 naar 9 gaan en de vliegmaatschappij introduceert ook vluchten van Rotterdam naar Valencia.

Vakantie in Andalusië

Voor mensen uit het midden en zuiden van Nederland die naar Andalusië op vakantie willen, is de route Eindhoven – Sevilla goed nieuws. Behalve dat een citytrip naar Sevilla zelf al superleuk is om te doen, zijn talloze andere mooie plekken in de regio ook prima te bereiken vanaf Sevilla. De prachtige stranden van de Costa de la Luz (van Tarifa richting Cádiz) bijvoorbeeld, de steden Cádiz, Jérez de la Frontera en Huelva liggen binnen twee uur rijden er vandaan. Bovendien ben je vanaf Sevilla in twee uur tijd in Merida, het Rome van Spanje dat midden in de prachtige, nog relatief onbekende regio Extremadura ligt.

Dit vind je misschien ook leuk