Vermist meisje van drie jaar dood teruggevonden

door admin
Vermist meisje van drie jaar dood teruggevonden

Volgens een woordvoerder van de gemeente werd het lichaam van het meisje, Lucía, vanochtend even na zeven uur aangetroffen op zeven kilometer afstand van de plaats waar ze gisteravond voor het laatst werd gezien.

Lucía verdween woensdagavond toen ze met haar ouders in een restaurant aan het eten was. Om twintig over elf waren haar ouders haar uit het oog verloren, waarna ze direct een zoekactie startten. Het meisje werd voor het laatst gesignaleerd op een treinstation.

De burgemeester van de gemeente, Félix Lozano, verklaarde aan radiozender Cadena Ser dat de plaats waar het meisje verdween “heel rustig” is en nauwelijks verkeer heeft. In Pizarra, gelegen op 33 kilometer ten noordwesten van de stad Málaga, ging direct een zoekactie van start waar ongeveer 600 mensen aan deelnamen. Ook de brandweer, Guardia Civil, de lokale politie en de Burgerbescherming kwamen direct in actie. De zoekactie werd gecoördineerd vanuit het vvv-kantoor van het dorp. De ouders van Lucía die in Alhaurín el Grande wonen, worden in het gemeentehuis van Pizarra ondergebracht waar ze psychologische hulp krijgen.

Dit vind je misschien ook leuk