Nu ook penthouses voor ruim 3 miljoen euro in Málaga

door admin
Nu ook penthouses voor ruim 3 miljoen euro in Málaga

De projectontwikkelaars Metrovacesa en Sierra Blanca Estates bouwen de torens voor 225 miljoen euro en hopen er nationale en internationale investeringen mee te trekken. Op dit moment is al 30 procent van de woningen in de eerste toren, die Living’ heet, gereserveerd. 

Carlos Rodríguez, CEO van Sierra Blanca Estates, voorziet in de krant El Confidencial dat 80 procent van de kopers uit Spanje zal komen. Daarnaast verwacht men dat zakenlieden uit de technologische wereld in Madrid en het Parque Tecnolócio in Málaga in de leeftijd tussen 30 en 40 jaar en eigenaren van start ups tot de eerste kopers zullen horen. 

De verkoop van de appartementen in de eerste toren Living gaat in juli van start, die van de tweede toren ‘City’ begint als de verkoop van de eerste toren naar verwachting verloopt en hetzelfde geld daarna voor de derde toren, die ‘Vision’ gaat heten.

Volgens José Ignacio Carrión, directeur bij Metrovacesa, is er geen vergelijkbaar project te bedenken aan de Spaanse mediterranee. ‘We kennen geen ander project vanwege de ligging, op tien minuten met de auto van het centrum, op tien minuten rijden van het vliegveld en direct aan het strand. De enige mogelijke vergelijking is die met de zone aan het einde van de Diagonal Mar in Barcelona’.

De penthouses op de torens zijn duur. Maar voor 3,5 miljoen euro heb je dan ook wel wat: 400 vierkante meter, twee verdiepingen, 200 vierkante meter overdekt terras en een privézwembad. Voor wie dat niet heeft liggen, zijn er appartementen met één slaapkamer voor 300.000 euro.

De torens zullen drie zwembaden hebben, twee buiten en een binnen, een Spa, een fitnessruimte, een bioscoopzaal, een ludotheek, een coworkruimte en zelfs een crèche. 

Dit vind je misschien ook leuk