Speculaties over Spaanse hitserie La Casa de Papel 5

door admin
Speculaties over Spaanse hitserie La Casa de Papel 5

Het laatste officiële bericht van Netflix was dat er in verschillende steden in Spanje, Portugal en Denemarken gefilmd zou worden, maar de coronapandemie zorgde voor vraagtekens over per wanneer de fans de eerste afleveringen van het laatste seizoen konden verwachten. Begin augustus gingen de opnames van start in Denemarken. Daarna volgden opnames in Spanje en Portugal. Het vijfde seizoen zal bestaan uit tien afleveringen.

Nieuwe opnamebeelden houden de gemoederen flink bezig

Inmiddels komen filmsites met foto’s van het nieuwe seizoen en posten leden van de cast beelden van de opnames op sociale media. Hoewel de opnames nog bezig zijn, lijken sommige sites al zeker te weten dat de releasedatum pas ver in 2021 zal zijn. Netflix heeft nog geen datum of andere details bekendgemaakt.

Speculaties over vervolg op spannende cliffhanger

Wat zeker is, is dat er een vervolg komt op de cliffhanger waar de ex-rechercheur het heft in eigen handen nam en El Professor onder schot hield. Verschillende theorieën over een mogelijke dood van El Professor doen de ronde op het internet. Ook laten foto’s op websites zoals Reddit en Film Daily.com zien dat na de vrijlating van Lissabon ze naar de bank van Spanje gaat om zich bij de rest van de groep te voegen. Na een foto op Film Daily zijn fans ervan overtuigd dat ze nieuwe leider van de groep gaat worden.

Nieuw personage zorgt voor chaos in de bende van la Casa de Papel

Zeker is ook dat twee nieuwe Spaanse acteurs zich bij de bekende cast zullen voegen. Dit zijn Miguel Ángel Silvestre en Patrick Criado. Miguel is bijvoorbeeld al te zien in een reels-video op Instagram die werd gepost met de hashtag #lacasadepapel. Regisseur Álex Pina heeft naar eigen zeggen ruim een jaar nodig gehad om te bedenken hoe de bende ten val te kunnen brengen. Bovendien wordt er volgens Pina een nieuwe ‘schurk’ in het verhaal geïntroduceerd, die gaat zorgen voor chaos in de bende. Pina: “De oorlog komt tot een extreem hoogtepunt in het meest epische en spannende seizoen van de serie.”

Dit vind je misschien ook leuk