Stukje Mallorca ligt er besneeuwd bij voor opnames Netflix-film

door admin
Stukje Mallorca ligt er besneeuwd bij voor opnames Netflix-film

Terwijl een vijgenboom bedekt is met rijp fruit, lijkt het in het toeristische kustplaatsje te hebben gesneeuwd. Adam Sandler is zelf op Mallorca voor de opnames van de nieuwe Netflix-speelfilm. Op weg naar de haven, voor de Gommar-appartementen, voelde de Hollywood-ster de hitte op zijn eerste filmdag op het eiland, gekleed in een winterjas.
Een paar meter van het strand veranderde Cadernera Street in besneeuwd Rusland en de traditionele constructie van marés in een McDonalds.

Aardappels voeren aan een geit

De bekende acteur begon met filmen na 20.30 uur. Hij was niet de enige hoofdrolspeler, want deelde de filmshots voortdurend met een geit die hij – al leunend tegen een oude taxi – aardappelen voerde. De scène moest meerdere keren worden herhaald en zodra de regisseur ‘wrap’ zij, werd er enthousiast geklapt door het publiek.

Er was ook applaus voor aanvang van de opnames voor het Spaanse filmteam en de rest van de crew. Sommigen hadden de set al sinds de vroege ochtend gevuld met nepsneeuw, zo’n 500 kilo biologisch afbreekbare papiercellulose.

‘Hustle’

“Dit is het meest opwindende dat hier in eeuwen is gebeurd”, merkte een frequente bezoeker van Pllenca, Pablo Aparicio, op. Degenen die plezier hadden en dingen naar Adam Sandler riepen, waren de buitenlandse klanten van de dichtstbijzijnde bar. Hierop reageerde de populaire Amerikaanse acteur vriendelijk en glimlachend vanuit de auto waarin hij op de set arriveerde.

De film gaat over een talentscout die per ongeluk een basketbalwonder ontmoet. De opnames gaan verder in Palma, op locaties zoals het Rafal-basketbalveld, buitensets in Nou Llevant en het Son Moix-stadion. Daarna keert de crew terug naar het noorden, naar Sa Fortalesa. De nieuwe film heet Hustle.

Dit vind je misschien ook leuk