Investeer in uw gezondheid

door admin
Investeer in uw gezondheid

Wanneer je op zoek bent naar een zorgverzekering, zijn er altijd verzekeringen met lage premies beschikbaar op de verzekeringsmarkt. Vaak wordt echter uit het oog verloren dat als je ouder wordt de premie van tijd tot tijd drastisch wordt verhoogd. 

Bij ASSSA wordt uw premie niet verhoogd naarmate u ouder wordt. Daardoor blijft de premie dezelfde als op het moment dat u het contract afsloot. Dat resulteert in het feit dat u op lange termijn gemiddeld een lager bedrag voor uw verzekering zult betalen.

Een ander belangrijk punt is een schriftelijke contractuele toezegging die het behoud van de polis garandeert. Als dit door de verzekeraar niet schriftelijk wordt toegezegd, kan het gebeuren dat de polis geannuleerd wordt. Dit kan vervolgens problemen geven bij het vinden van een andere verzekering, bijvoorbeeld op basis van uw leeftijd of van ziektes die tussentijds zijn ontstaan.

Bekijk ook: De gemoedsrust dat uw verzekeraar uw verzekering niet opzegt

Levenslange dekking

ASSSA geeft u een contractuele toezegging dat uw polis niet zal worden geannuleerd en dat verzekert u van een levenslange dekking.

Gezondheid is de beste investering die we ooit kunnen maken en moet als zodanig worden behandeld. Laat u niet verleiden tot de goedkoopste keuze op het moment van een aanbieding. Andere factoren zoals solvabiliteit, ervaring, klantenservice, gemakkelijke toegang tot medische hulp, een uitgebreid medisch netwerk en de aangeboden dekking, zijn de overweging waard.

ASSSA stelt haar solvabiliteit en meer dan 80 jaar ervaring tot uw beschikking om u te voorzien van de beste persoonlijke aandacht in uw eigen taal en de beste gezondheidszorg wanneer u die nodig heeft.

Wacht niet langer. Investeer in uw gezondheid bij ASSSA.

(PARTNER CONTENT)

Dit vind je misschien ook leuk