Grote Spaanse wijnproeverij in Nederland

door admin
Grote Spaanse wijnproeverij in Nederland

Vorig jaar was het uitverkocht dus als je het niet wilt missen kun je het beste op tijd reserveren. De proeverij wordt dit jaar voor de 8e maal georganiseerd door het reis- en cultuurmagazine ESPANJE! Je kunt eerst heerlijk wandelen over het prachtige landgoed Elswout tussen Haarlem en Zandvoort en vervolgens lekkere tintos, blancos, rosados en cavas proeven.

Martinez & Verhoog, Krimpenfort Wijnen, Wijn vd Natuur, Grapedistrict Haarlem en Heemstede, Lekker Sapje en Topwines4U presenteren hun mooiste Spaanse wijnen. Voor €10 kun je de hele middag wijn uit alle regio’s van Spanje proeven. Bovendien kun je olijfolies proeven en kopen van Valderrama.

De Orangerie is goed bereikbaar per trein en ov-fiets via Haarlem, Overveen of Heemstede. Ook is er ruime parkeergelegenheid. De deuren gaan om 13 uur open en de proeverij duurt tot 18 uur.

Gratis voor abonnees Espanje!

PS: De proeverij is GRATIS voor abonnees van ESPANJE!. Abonneren (€21,50 voor 4 nummers van ESPANJE!) kan via de ESPANJE!-website. Als abonnee kun je vervolgens reserveren via proefespanje@gmail.com. Vermeld daarbij het adres waarop je ESPANJE! ontvangt.

Kaartjes bestellen kan via www.espanje.nl of via deze link. Kijk voor meer informatie ook op onze Facebookpagina.

Dit vind je misschien ook leuk