Alles over ondernemen in Spanje

door admin
Alles over ondernemen in Spanje

Dit doet hij al een aantal jaren en inmiddels heeft hij er veel ervaring mee opgedaan. Zelf doet hij al ruim dertig jaar zaken in Spanje, heeft een uitgebreid zakelijk netwerk en weet als geen ander de hobbels en valkuilen die je daarbij in de weg kunnen zitten. Uit zijn ervaring destilleerde hij een aantal succesfactoren en zodoende kan hij geïnteresseerden vertellen welke 10 stappen belangrijk of zelfs onmisbaar zijn om succesvol te ondernemen in Spanje. Waar dien je rekening mee te houden, wat kan er zoal mis gaan en hoe kun je het dan oplossen?

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer: de culturele verschillen, fiscale en juridische zaken waar je rekening mee moet houden, welk type bedrijven gaan goed in Spanje en welke zijn minder succesvol? Ook gaat Harold Smit in op wat Dutch Network Spain voor je kan doen om je te helpen met het vinden van Spaanse en internationale klanten in Spanje.

Programma

Het seminar wordt gehouden op 11 mei aanstaande. Inloop is vanaf 14 uur en het seminar begint om 14:30 en eindigt om 17 uur. Na het seminar is er een forum waar je vragen aan kunt stellen. Gesprekken één op één zijn eveneens mogelijk. Het seminar wordt gehouden in het World Hotel Wings in Rotterdam aan het Rotterdam Airportplein 55. Inschrijven kost 125 euro inclusief koffie, thee en drankjes na afloop. Aanmelden is verplicht. Stuur hiertoe een e-mail naar haroldsmit@dutchnetworkspain.com.

Dit vind je misschien ook leuk