Door politie gezochte Spaanse drugsbaron verschijnt in muziekvideo

door admin
Door politie gezochte Spaanse drugsbaron verschijnt in muziekvideo

Het gaat om Francisco Tejón, naar verluidt de leider van de Las Castanitas-bende en de meestgezochte drugsbaas van Spanje. Hij trad op in een reggaeton video die op YouTubre werd geplaatst. De 39-jarige Tejón stapt in de clip uit een Bentley Continental om een feest bij te wonen met modellen in badkleding.

De Spaanse politie heeft inmiddels bevestigd dat Tejón, de man is die wordt gefilmd in de clip van de Cubaanse zanger Clase A voor het nummer ‘Candela’. ‘Het is hem, daar bestaat geen enkele twijfel over en we volgen de video al een week’, zo vertelde een bron bij de politie aan de Spaanse krant El Mundo.

‘Wat de video aantoont is dat het hem niets lijkt te interesseren dat hij door ons wordt gezocht.’ Detectives pogen nu de locatie van de villa en het zwembad die in de video voorkomen te traceren in de hoop dat dat hen naar de huidige verblijfplaats van Tejon zal leiden. Tejon zou samen met zijn onlangs opgepakte broer ruim 34 miljoen euro hebben vergaard met het transport van cannabis vanuit Zuid-Spanje vlakbij de grens met Gibraltar. Bovendien zouden ze in die regio 70% van het hasjtransport in handen hebben.

Dit vind je misschien ook leuk