Betalen voor handbagage nu ook bij Transavia

door admin
Betalen voor handbagage nu ook bij Transavia

Wil je nadien zeker weten dat je trolley mee in de cabine mag, dan betaal je tussen 5 en 15 euro per ticket. Transavia heeft dit besloten nadat uit een onderzoek bleek dat hun passagiers behoefte hebben om zeker te weten dat hun handbagagekoffer mee kan in de cabine. Omdat er in de bagagevakken boven de stoelen in de cabine maar ruimte is voor ongeveer 70 trolleys moeten op drukke vluchten veel trolleys alsnog in het ruim worden geplaatst. Dit kan leiden tot forse vertragingen bij het boarden en tot ernstige irritatie bij de passagiers die erop hadden gerekend hun handbagage bij zich te kunnen houden.

Tot nu toe is het zo dat je bij Transavia altijd je handbagage bij je mag houden. Mocht er geen ruimte meer voor zijn, dan loop je het risico dat je handbagagekoffer of tas alsnog in het ruim wordt vervoerd. Kies je voor priority boarding bij Transavia, dan mag je als eerste aan boord en ben je er ook zeker van dat je trolley mee kan in de cabine omdat dan alle bagagevakken nog leeg zijn. 

Transavia en Spanje

Veel Nederlanders en ook Belgen vliegen met Transavia naar een van de vele bestemmingen in Spanje. Transavia vliegt op Alicante, Almería, Barcelona, Bilbao, Fuerteventura, Girona, Gran Canaria, Ibiza, La Palma, Lanzarote, Malaga, Mallorca, Menorca, Sevilla, Tenerife en Valencia. Dat kan vanaf Rotterdam, Schiphol  en Eindhoven. Vanaf Brussel vliegt Transavia ook op Alicante en Ibiza en vanaf Groningen op Palma de Mallorca en Lanzarote. 

Dit vind je misschien ook leuk