Amerikanen onder de indruk van ‘sexy Superman Sánchez’

door admin
Amerikanen onder de indruk van 'sexy Superman Sánchez'

‘Prachtig’, ‘sexy’ en ‘knap’ zijn bijvoeglijke naamwoorden die het meest worden gebruikt om de Spaanse premier te beschrijven. Alle commentaren hebben dezelfde strekking: ‘Hij lijkt op Superman. Hij is ongelooflijk knap!’ 

Zowel op Twitter als op YouTube, waarop het interview van MSNBC’s Morning Joe met Sánchez te zien is, zijn de kijkers over het algemeen lovend over de Spaanse premier. Sánchez maakte indruk met zijn antwoorden door zijn goede kennis van de Engelse taal en zijn welbespraaktheid, maar vooral door zijn lichaamsbouw.

Superman

‘Ik wist niet dat Clark Kent/Superman de president van Spanje was,’ schreef een volger. ‘Hij zou in de film moeten spelen,’ vond een ander. Weer een ander vond dat ze niet kon voorbijgaan aan ‘het feit dat hij ongelooflijk knap is!’(inclusief uitroepteken). Ook werd Sanchez als ‘een uitzondering’ gezien, omdat ‘politiek en schoonheid elkaar vaak uitsluiten’. In het geval van de Spaanse premier is dit duidelijk maar niet het geval, schrijft een bewonderaarster in de commentaren bij de YouTube-video. Een andere gebruiker noemde hem ‘de knapste president ter wereld’, en verschillende mensen schreven ‘Viva Espana’ onder de video.

Reden om naar Spanje te verhuizen

Sommigen overwegen zelfs naar Spanje te verhuizen, zoals de partner van journalist Chris Morris. Hij vermoedt dat het komt omdat de premier ‘op Superman lijkt’.

In het interview waarnaar gerefereerd wordt, legde Sánchez uit dat hij op zijn Amerikaanse tournee is om investeringen in Spanje te bevorderen, en liet duidelijk merken trots te zijn op het Spaanse gelijkheidsbeleid en zijn regering; de regering met de meeste vrouwen in Europa. 

Veel Amerikaanse kijkers waren ook vol lof over de strijd van de Spaanse regering voor gelijkheid, maar de opmerkingen over de lichaamsbouw van de president wonnen met een ruime meerderheid.

Dit vind je misschien ook leuk