Guardia Civil onderschept twee en een halve ton hasj op zee

door admin
Guardia Civil onderschept twee en een halve ton hasj op zee

Terwijl de achtervolging bezig was, negeerden de verdachten de waarschuwingen van de Guardia Civil en probeerden ze te ontsnappen. Ondertussen begonnen ze balen hasj en brandstofzakken in zee te gooien. Je kunt dit duidelijk zien in de officiële Guardia Civil-video op deze pagina.

De operatie begon toen agenten van de Maritieme Dienst van de Guardia Civil twee mensen aan boord van een boot zagen in het gebied tussen Ayamonte en Isla Cristina. Ze merkten dat de boot op weg was naar een semi-rigide boot. De boot was ongeveer twaalf meter lang en had drie motoren.

Verdacht

Dit zag er potentieel verdacht uit voor de politie, dus kozen ze voor een directe benadering om erachter te komen of hun vermoedens klopten. Zodra de verdachten zich bewust werden van de aanwezigheid van de politie, klommen de twee mensen aan boord van de semi-rigide boot boot en vluchtten ze verder de zee op.

Achtervolging

Na een lange achtervolging en vele waarschuwingen kon de politie uiteindelijk aan boord gaan en alle zes inzittenden arresteren en de twee en een halve ton hasj in beslag nemen.

Dit vind je misschien ook leuk