Boek nu een tripje naar Mallorca!

door admin
Boek nu een tripje naar Mallorca!

Op Mallorca is genoeg te doen en te zien. Allereerst geldt dat voor de hoofdstad van het eiland, Palma de Mallorca. Dit is een prachtige stad met mooie oude delen, maar je kan er ook heerlijk struinen door de winkelstraten en genieten van alle leuke restaurants. Zeker een aanrader is om naar Cap de Formentor te gaan. Dit is een prachtig uitzichtpunt waar je kan genieten van spectaculaire vergezichten over de zee rond het Balearische eiland. Naast deze hotspots is het ook ontzettend leuk om zelf het eiland te ontdekken en op zoek te gaan naar de mooie, verborgen plekjes die er, ondanks dat het vrij toeristisch is, zeker nog zijn.

Gezinnen

Als je op zoekt bent naar een zonnige vakantiebestemming voor het hele gezin, is Mallorca een heerlijke plek. Het heeft heel veel prachtige stranden waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven en je als ouders heerlijk kunt relaxen. Ook vind je de beste hotels op Mallorca. Er is voor ieder wat wils en bij bijna elk hotel zit wel een zwembad, ideaal voor de kinderen! Daarnaast is er voldoende te beleven, zowel actieve als zeer ontspannende activiteiten.

Vrienden

Ook voor een vakantie met je vrienden is Mallorca een toplocatie! Zo zijn er veel uitgaansmogelijkheden. Omdat Mallorca erg populair is onder de Nederlanders, zijn er tal van Nederlandse clubs en bars te vinden. Hier spreekt het personeel Nederlands en komen er zelfs regelmatig Nederlandse artiesten optreden. Naast het uitgaan zijn er ook nog genoeg andere dingen te beleven. Je kunt bijvoorbeeld scooters huren en op die manier het eiland verkennen. Ook heb je op verschillende stranden leuke wateractiviteiten. Zo kun je bijvoorbeeld een ritje maken op een waterscooter of in een band achter een speedboot. Kortom, ook voor een vakantie met je vrienden is er genoeg te beleven op Mallorca.

Neem voor nog meer inspiratie een kijkje op de website van Op naar Mallorca. Hier vind je nog veel meer over dit prachtige eiland.

Dit vind je misschien ook leuk