Interessante aanbiedingen om remote te werken in Spanje

door admin
Interessante aanbiedingen om remote te werken in Spanje

Om mensen nog enthousiaster te maken, presenteert het Verkeersbureau op de speciaal daarvoor ingerichte website Opreisdoorspanje.nl accommodaties die speciale aanbiedingen hebben en geschikt zijn voor mensen die langere tijd willen blijven en ook de mogelijkheid willen hebben om er te werken.

Bekijk ook: Spanje maakt het leven van startups en digital nomads gemakkelijker

En het is natuurlijk ook zo; Spanje is een geweldige keuze als je dit overweegt. Je kunt er genieten van de natuur, prachtige stranden, zeer diverse cultuur, heerlijk eten en geweldig weer. Bovendien sluit het land qua werktijden makkelijk aan op het grootste deel van de wereld en reis je vanwege het grote aantal luchthavens met tal van nationale en internationale verbindingen makkelijk naar de belangrijkste Europese steden. 

“Vaarwel tegen de stress van je dagelijkse routine”

De accommodaties die zich via Opreisdoorspanje.nl op digital nomads richten, zijn over heel Spanje verspreid. Je vindt ze dicht bij de zee, midden in de natuur of in een prachtige stad. “Zeg vaarwel tegen de stress van je dagelijkse routine en leer Spanje kennen terwijl je werkt”, aldus zijn de woorden van het Verkeersbureau om het werken in Spanje aan te prijzen. 

Speciale aanbiedingen voor digital nomads

Let wel dat je de accommodaties bezoekt via Opreisdoorspanje.nl, want dan zie je speciale promotiecodes en de aanbiedingen speciaal voor remote workers. Denk hierbij aan het boeken van 7 nachten voor de prijs van 5, boek 6 nachten en krijg er één gratis, 20% korting met een promotiecode en bepaalde kortingen bij een verblijf van minimaal een week, een maand etc. 

Informatie voor telewerkers

De accommodaties die meedoen beschikken allemaal over een goede, snelle internetverbinding en speciale werkplekken. Opreisdoorspanje.nl biedt verder nog informatie over websites van verschillende regio’s met info voor remote workers, over activiteiten, co-worksports, co-living hotels, Spaan leren, bedrijfsretraites en vrijetijdsbesteding, want tussen het werken door is ontspanning ook onontbeerlijk.

Dit vind je misschien ook leuk