Vermist in Spanje, de 64-jarige Peter Mulder

door admin
Vermist in Spanje, de 64-jarige Peter Mulder

Zijn familie is erg bezorgd over zijn welzijn. Normaal nam Peter regelmatig contact op, echter sinds zijn vertrek heeft niemand van zijn familie nog iets van hem vernomen. Na een lange periode zonder nieuwe informatie, waarin het politie-onderzoek ook niet verder komt, wil de familie de vermissing van Peter opnieuw onder de aandacht brengen.

Peter Mulder is sinds 5 januari 2016 vermist uit Benissa in de provincie Alicante (regio Valencia). Zijn geboortedatum is 13 november 1953. Hij is 1.79 meter lang met bruin, licht grijzend haar. Peter heeft bruine ogen. Toen hij vertrok, sprak Peter nog geen Spaans. 

Op zijn lichaam heeft Peter diverse tatoeages:

– Rechter onderarm: Een grote zwarte panter vanaf de pols tot aan zijn elleboog

– Linker onderarm: De namen Danielle, David, Vanessa met bloemen

– Rechter bovenarm: Het hoofd van een vrouw

– Linker bovenarm: De kop van een herdershond

Peter droeg ten tijde van zijn vertrek de volgende sieraden:

– Rechter oorlel: Gouden oorknop

– Linker oorlel: 2 gouden oorringen

– Om zijn nek: Zilveren schakelketting

Heb je informatie over deze vermissing of heb je Peter na 5 januari 2016 nog gezien of weet je waar hij nu verblijft? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 (NL). Tips (eventueel anoniem) kunnen ook gestuurd via dit tipformulier op de website van Zoekjemee.nl of telefonisch op: 085-0606225 (NL). Het algemene nummer van de nationale politie in Spanje is 091. U kunt ook bellen met de politie in Benissa: 965 730 733.

Deel dit bericht zoveel mogelijk via de sociale media om de kans groter te maken dat het mensen bereikt die mogelijk wel iets weten over Peter’s huidige verblijfplaats.

Dit vind je misschien ook leuk