Nederlandstalige makelaar CasaLasDunas in Spanje tijdens de noodtoestand

door admin
Nederlandstalige makelaar CasaLasDunas in Spanje tijdens de noodtoestand

Via videobellen bekijkt het bedrijf samen met haar klanten wat er op dit moment wél mogelijk is in plaats van zich blind te staren op wat nu tijdelijk niet meer kan. Zo wordt er bijvoorbeeld hard gewerkt aan een nieuwe website, zodat CasaLasDunas haar (toekomstige) klanten, zodra de crisis achter de rug is, weer voor 300 procent van dienst kan zijn.

Vragen en opmerkingen van (toekomstige) klanten worden altijd beantwoord. Iedereen bij CasaLasDunas blijft positief en ziet de toekomst ook zonnig tegemoet. Wie zich wil oriënteren op een toekomstig verblijf in Spanje in een vakantiewoning of in een eventueel eigen huis, kan gewoon de website blijven gebruiken. Neem bij vragen over vakantie- of koopwoningen in Spanje contact op met CasaLasDunas. Zij zitten voor je klaar!

Boek risicovrij vast uw vakantiewoning

Zolang de noodtoestand in Spanje van kracht is en het land ‘op slot zit’, is het mogelijk om bij CasaLasDunas uw vakantiewoning in Spanje te boeken zonder vooruitbetaling. Zodra het coronavirus onder controle is gekomen en bekend is vanaf wanneer mensen zich weer vrij kunnen bewegen in het land en wanneer er weer op Spanje gevlogen wordt vanuit Nederland en België, kunt u uw eerste aanbetaling voldoen. Bij eventueel negatief reisadvies Spanje stort CasaLasDunas desgewenst uw aanbetaling terugstorten. Klik hier voor meer informatie over CasaLasDunas.

Dit vind je misschien ook leuk