Op zoek naar een camping aan zee in Spanje? Hier 3 tips!

door admin
Op zoek naar een camping aan zee in Spanje? Hier 3 tips!

We hebben de leukste campings aan de Costa Brava en de Costa Dorada voor je op een rijtje gezet!

 

Camping Playa Montroig

 

Dat je op een camping verblijft, hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je overnacht in een klein en simpel tentje. Op deze camping kun je er ook voor kiezen om een stacaravan of een lodgetent te boeken. Dit zijn grote accommodaties met tot wel 3 (!) slaapkamers. Dit is natuurlijk ideaal voor gezinnen die een graag een glamping ervaring willen beleven.

De camping is gelegen aan de Costa Dorada en is erg in trek onder reizigers. Dit komt met name door de moderne faciliteiten op de camping. Naast de geweldige faciliteiten zelf, biedt de omgeving ook een groot scala aan mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om te genieten van een van de mooiste stranden in Spanje, je kunt de toerist uithangen in de stad Tarragona of je kunt eens een kijkje nemen in PortAventura World. Geen enkel gezinslid zal zich tijdens een vakantie op deze camping vervelen!

 

Camping La Masia

 

Ben je op zoek naar een camping aan zee? Dan is camping La Masia een geweldige optie. Na een wandeling van 5 minuten loop je zo het strand op. De camping is gelegen aan de Costa Brava in Blanes. Je kunt zo de binnenstad binnen lopen en genieten van een heerlijke versnapering op de boulevard van Blanes. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op de camping te verblijven en te genieten van de twee zwembadcomplexen of de barbecue bar. De locatie maakt deze camping ook enorm geschikt voor jongeren. Blanes staat bekend om haar geweldige uitgaansgelegenheden.

 

Camping Playa Brava

 

De camping Playa Brava is ook een erg leuke optie als je op zoek bent naar een vakantie aan het water. De camping is geschikt voor jong en oud. Zo worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen, maar wordt er ook voor entertainment voor volwassenen gezorgd. De camping ligt op een paar kilometer afstand van het prachtige strand genaamd Platja de Pals. Het strand is prachtig en je kunt er zo de zee in duiken. Wil je de omgeving graag beter leren kennen? Breng dan een bezoek aan het leuke stadje Pals. 

Dit vind je misschien ook leuk