Beleggen kun je zelf

door admin
Beleggen kun je zelf

Het boek Beleggen kun je zelf in 2018 is een praktische handleiding die veel mensen die zelf hun eerste of daaropvolgende schreden op het beleggersspad hebben gezet van pas zal komen. Beleggen doen we ten slotte vrijwel allemaal: velen beleggen indirect en onbewust via hun pensioenopbouw, in een beleggingsfonds of in een verzekeringspolis. Anderen beleggen direct en bewust, maar laten zich met kostbaar advies bijstaan door een bank of vermogensbeheerder. Na het lezen van Beleggen kun je zelf in 2018 is duidelijk waarom je belegt of zou moeten beleggen, welke mogelijkheden er zijn en welke valkuilen je tegen kunt komen. Het boek is helder en zonder ingewikkeld rekenwerk geschreven en de belangrijkste begrippen worden verduidelijkt. De lezer leert stapsgewijs alle basisbegrippen van het beleggen aan de hand van conrete aanwijzingen en praktische tips.  Aan het einde van het boek is de lezer in staat in vijf stappen voor zichzelf een beleggingsportefeuille samen te stellen die bij zijn of haar persoonlijke situatie aansluit.  

Over Patrick Beijersbergen

Patrick Beijersbergen (1968) is geregistreerd beleggingsanalist (RBA). Hij is sinds 1996 werkzaam in de financiële sector. Als beleggingsadviseur, vermogensbeheerder en analist bij verschillende banken en vermogensbeheerders maakte hij alle aspecten van de beleggingspraktijk in Nederland van nabij mee. Sinds 2008 is hij hoofd economische zaken bij de VEB.

De Meet & Greet vindt plaats in het Alex Beleggerscentrum in Marbella tussen 10 en 12 uur en ’s middags opnieuw tussen 15:30 en 17:30 uur. Schrijf je in via deze link of stuur een e-mail naar info@alexspanje.com of bel naar +34 952 924 011

Waarom Alex Spanje?

Het team van Alex Spanje doet er alles aan om vermogensgroei toegankelijk te maken met begrijpelijke en eerlijke producten en diensten. De beleggingsexperts willen klanten vooruit helpen en geloven dat het altijd beter kan. Klanten kunnen zelf beleggen met hulp van de Alex experts en systemen om de kennis die de klant heeft over de beurs te vergroten. Deze steun wordt aangevuld met regelmatig georganiseerde seminars, evenementen en themadagen. Hier ontmoet Alex Spanje jaarlijks honderden beleggers. Beleggen wordt namelijk pas echt leuk als je je erin verdiept en je ervaringen met andere beleggers kunt delen. 

Coaching

In Spanje kunt u rekenen op coaching door het team van Alex. Zij geven u tips voor het bepalen van uw strategie, nemen met u uw huidige portefeuille door en kunnen u uitleg geven over de verschillende beleggingsinstrumenten. Ze geven u echter geen beleggingsadvies, u bepaalt zelf waarin u belegt.

Dit vind je misschien ook leuk