Beleggen vrouwen beter?

door admin
Beleggen vrouwen beter?

Voor Alex Spanje is dat een goede reden om haar uit te nodigen voor een speciale lezing. Deze wordt gehouden op woensdag 7 maart in Villa Gadea in Altea. Janneke Willemse is beurscommentator en presentatrice bij RTL Z. In 2000, tijdens de beurshausse, werkte ze als financieel journalist bij de GPD en daarna presenteerde ze online beursprogramma’s voor FinanceTelevision. Bovendien was ze jarenlang hoofdredacteur van Belegger.nl en Beursduivel. Tot vijf jaar geleden was ze zelf dus niet actief bezig met beleggen. Als rasechte journaliste doet ze sindsdien verslag van haar successen en blunders op de beurs op Blondjesbeleggenbeter.nl.

Janneke’s verhaal

Alex Spanje nodigt u uit om zelf van Janneke te horen wat haar ervaringen op de beurs zijn. Tijdens haar lezing vertelt ze wat ze de afgelopen vijf jaar geleerd heeft, welke aandelen de beste resultaten behaalden, over welke risico’s ze zich zorgen maakt en waar zij denkt dat de komende maanden de kansen op de beurs liggen. Met leuke feiten en weetjes leidt ze u rond door de wereld van het beleggen.

De lezing vindt plaats op 7 maart om 15.30 uur in Villa Gadea. Na afloop kunt u onder het genot van een drankje nog even napraten. U kunt zich inschrijven via alexspanje.com, door een mail te sturen naar info@alexspanje.com of door te bellen met +34 952 924 011. 

Dit vind je misschien ook leuk