Nieuwe exclusieve samenwerking voor Megens Real Estate

door admin
Nieuwe exclusieve samenwerking voor Megens Real Estate

De samenwerking tussen Baerz & Co en Megens Real Estate werd tijdens een bijeenkomst in Loosdrecht op 12 april bekrachtigd door Peter Beerents, directeur Baerz & Co en Eduard Megens, directeur en oprichter van Megens Real Estate. Clientèle in Nederland die op zoek is naar onroerend goed in Zuid-Spanje aan de Costa del Sol kan dus rekenen op de persoonlijke dienstverlening van Megens Real Estate.

Het kwaliteitsnetwerk van Baerz & Co Luxury Real Estate

Baerz & Co biedt haar klanten directe toegang tot 25 onderling verbonden makelaars in het topsegment. Samen hebben zij niet alleen een ongeëvenaard bereik binnen de Nederlandse woningmarkt, maar door samenwerkingen als die met Megens Real Estate ook op de Spaanse woningmarkt. De prestigieuze makelaarshuizen bezitten een buitengewone expertise en een uitgebreid netwerk in hun werkgebied. Het werkgebied van Baerz & Co omvat de gehele Randstad, de Veluwe en Zuid-Nederland. Door nauwe samenwerkingsverbanden met architecten, bouwers, interieur designers, architecten en financieel adviseurs wordt het hele proces van kopen, verkopen, bouwen, verbouwen, inrichten en (ver)huren van uw huis volledig door het professionele managementkantoor dat Baerz & Co is, bestierd. Zo ondervinden klanten een minimum aan rompslomp en tijdsverlies. De diensten die Baerz & Co biedt zijn volledig op maat van de cliënten gesneden en altijd gericht op maximaal resultaat. Zo heeft de (wereldwijde) clientèle van Baerz & Co altijd op snelle en veilige wijze toegang tot de Nederlandse exclusieve woningmarkt.

Gemeenschappelijke waarden en beroepsethiek

Omdat Megens Real Estate en Baerz & Co dezelfde waarden en beroepsethiek delen, vormt hun samenwerking een uitkomst voor cliënten die ook over de grens willen kijken. Klanten die een huis in Spanje willen kopen, weten zich nu verzekerd van een betrouwbare Nederlandse makelaar die het volledige proces van zoektocht tot aankoop kan begeleiden. Klanten die kiezen voor een van de aangesloten bedrijven bij Baerz & Co, kiezen automatisch voor de beste professionals om van de koop of verkoop van hun woning (of dat nu in Nederland is of in Zuid-Spanje) een efficiënte en geslaagde operatie te maken. Ze verliezen daarbij geen onnodige tijd en lopen niet in kostbare valkuilen. Zeker in Spanje, met een wildgroei aanmakelaars, is het geen overbodige luxe om zorgvuldig een makelaar uit te kiezen waarmee het gehele aankoopproces doorlopen wordt. De aangesloten professionals helpen bij financieel advies, juridische zaken, fiscale zaken en turn-key management bij architectuur, renovatiebouw, nieuwbouw, inrichting, interieurarchitectuur of het aanleggen van een mooie tuin. En dat alles onder één dak.

Megens Real Estate

Megens Real Estate werd in 2004 opgericht door Eduard Megens. Lang voor de crisis op de huizenmarkt in Spanje (ver)kocht hij met zijn bedrijf al huizen voor Nederlandstaligen aan de Costa del Sol. Megens kent de Zuid-Spaanse woningmarkt dus als geen ander. Zijn kantoor ligt in het centrum van San Pedro de Alcántara (Marbella) vanwaar hij de kust bestrijkt tussen Málaga en Manilva. Eduard Megens hecht veel belang aan opleiding en bijscholing in zijn sector. Hij beschikt over een erkenning van de Council of Residential Specialists (CRS). Dit is de Amerikaanse evenknie van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Deze Council ziet erop toe dat haar leden hun betrokkenheid bij een beroep in de vastgoedsector tonen door het volgen van trainingen en cursussen en door te handelen volgens een ethische beroepscode. Hier is nu de samenwerking met Baerz & Co aan toegevoegd. Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar een huis in Spanje of wilt u uw woning in Spanje verkopen, neem dan vrijblijvend contact op met Megens Real Estate.

Dit vind je misschien ook leuk