Terug naar je bron met een Ayahuasca ceremonie in Marbella

door admin
Terug naar je bron met een Ayahuasca ceremonie in Marbella

De innerlijke reis die je maakt op basis van Ayahuasca kan je enorm steunen in je leven en helpen bij het verkrijgen van inzichten, het helen van het verleden of van pijn in het heden. Volgens de tradities uit de Amazone is Ayahuasca een leraar die verbonden is met moeder aarde en verdient daarom een diep respect. De drank wordt al duizenden jaren door de bevolking uit de Amazone gebruikt. Deze mensen roemen de sterke helende en visionaire krachten voor lichaam en geest ervan.

Ook in het westen wint Ayahuasca de laatste jaren aan populariteit door de sterke positieve effecten die mensen ervan kunnen ervaren. De drank wordt gemaakt van verschillende plantensoorten en gebruikt door healers, therapeuten en sjamanen. De twee basisingrediënten zijn altijd DMT (dimethyltryptamine) en een MAO-remmer (monoaminen-oxidase-enzymenremmer). DMT is een lichaamseigen stof, aangemaakt door je pijnappelklier. Tijdens een Ayahuascaceremonie kun je jezelf confronteren en je angsten, onzekerheden en trauma’s onder ogen zien. Je kunt punten verbeteren ten opzichte van jezelf en ten opzichte van de mensen om je heen.

Ayahuasca Marbella

Woon je in Zuid-Spanje en ben je op zoek naar hoe of waarom je leven is zoals het is? Zoek je verwerking, fysieke of mentale heling, zingeving, persoonlijke of spirituele groei? Ben je nieuwsgierig naar wie je werkelijk bent? Dan kun je middels een ceremonie bij Ayahuasca Marbella wellicht antwoorden vinden. Hier wordt een Ayahuasca-ervaring op individuele basis of in kleine en grotere groepen aangeboden. Je kunt zelf aangeven waar je voorkeur naar uitgaat en waar je je het prettigst bij voelt. De ceremonies vinden plaats in een veilige en vertrouwde omgeving op een berg midden in de natuur in Andalusië. Dat maakt de ervaring van Ayahuasca Marbella heel speciaal.

Voor wie is Ayahuasca Marbella?

Ayahuasca Marbella is er voor iedereen die bereid is naar zichzelf te kijken, echt contact wil maken met de eigen bron en vanuit zijn of haar volle potentie wil leren leven. Voor wie is vastgelopen in het leven en weer in beweging wil komen of wie verlangt naar spirituele groei en bewustzijnsontwikkeling. Als je geen oplossing kunt vinden, graag de vicieuze cirkel van je problemen wilt doorbreken en bereid bent om diep in jezelf af te reizen naar je onderbewustzijn om daar je proble(e)men bij de kern aan te pakken, zou je met Ayahuasca in korte tijd fundamentele veranderingen kunnen bewerkstelligen. Je kunt jezelf als het ware herprogrammeren. Ayahuasca gaat verder en dieper dan enige andere therapie en helpt met het transformatie proces op fysiek, psychisch en zielsniveau.

Ayahuasca kan een uitkomst bieden bij diverse vragen en problemen:

–          Hervinden van een goede balans

–          Bij psychosomatische klachten

–          Rouwprocessen, eenzaamheid, angsten

–          Depressieve gevoelens

–          Zingevingsvraagstukken

–          Overspannenheid, burn out, stress

–          PTSS

–          Verslavingen

–          Gedragsproblematiek en hechtingsproblemen

–          Minderwaardigheidscomplexen

–          Intimiteitsproblemen

De ceremonies van Ayahuasca Marbella worden gehouden door een ervaren (sinds 1990) en geregistreerde NCSV-therapeute met diverse afgeronde opleidingen, waaronder medische basiskennis, NLP Trainer, Intuïtieve ontwikkeling, Relatietherapie, Cranio sacraal therapie en ook Ayahuasca Facilitator Joop van der Hagen. Meer weten? Kijk op de website.

Dit vind je misschien ook leuk