Groot zomergala van vrouwennetwerkclub Costa Women

door admin
Groot zomergala van vrouwennetwerkclub Costa Women

Alle leden van het netwerk, dat inmiddels ruim zestig nationaliteiten telt, zijn op vrijdag 29 juni uitgenodigd bij Avanto Restaurant in La Cala de Mijas om te helpen geld in te zamelen voor twee lokale goede doelen. Dit zijn Asociación Knitted Knockers Costa del Sol. Deze stichting maakt en verspreid handgebreide borstprotheses gratis onder vrouwen die een mastectomie hebben gehad. Het tweede goede doel is Acompalia die geld nodig heeft om een hospice te bouwen voor terminaal zieken in de provincie Granada. Deze stichting helpt op dit moment al met mobiele dienstverlening en een hulplijn voor patiënten en hun verzorgers. 

Modeshow en diner 

De avond zal beginnen met een modeshow van Mapuchi Moda rond het zwembad terwijl genodigden nippen aan hun zomercocktail en genieten van heerlijke canapé’s. Later volgt een diner op het terras met prachtig uitzicht over de Middellandse Zee.

Muziek

Laurie Scott Professional Wedding & Party DJ en Mr Maph en Simone zorgen voor de muziek waarop gedanst kan worden. Het evenement wordt gesponsord door Currencies Direct en Caser Seguros. De creatieve leden van Costa Women zullen hun creaties tentoonstellen en verkopen. Ook de tijdens de modeshow getoonde items kunnen worden gepast en gekocht.

De prijs voor een kaart is 37 euro. Deze zijn te boeken via de Facebookpagina van Costa Women onder ‘events’. Costa Women is gratis community voor vrouwen die wonen in Spanje, vrouwen die Spanje regelmatig bezoeken of die van plan zijn naar Spanje te verhuizen. Alle dames die zich daartoe geroepen voelen kunnen zich gratis aanmelden via costawomen.com.

Dit vind je misschien ook leuk