Wilt u uw aandelenportefeuille doornemen met beursexperts?

door admin
Wilt u uw aandelenportefeuille doornemen met beursexperts?

Het is van belang om ervoor te zorgen dat uw beleggingen zo goed mogelijk beschermd zijn tegen omstandigheden op de beurs. Tijdens een portefeuillekeuring, vergelijkbaar met de jaarlijkse APK voor de auto, wijzen we u op de risico’s en de mogelijkheden.  We geven u geen beleggingsadvies, maar wel voldoende kennis om zelf een onderhoudsplan en strategie te ontwikkelen om uw portefeuille te beschermen tegen dalingen en optimaal resultaat te behalen.

Als u moeite heeft met het bepalen van het juiste aan/verkoop moment, dan kunnen we u de mogelijkheden van technische analyse laten zien zodat u een houvast heeft om uw beslissingen te onderbouwen. Bovendien kunnen we u alles vertellen over hoe u bij Binck (gratis) kunt handelen in turbo’s en wat hier de risico’s van zijn.

Beleggers kunnen kosteloos gebruik maken van deze portefeuillekeuring tijdens een persoonlijke afspraak,  via mail, telefoon of skype. Neem contact op met +34 952 924 011 of via info@alexspanje.com.

Meer informatie over Alex, de portefeuillekeuring en de nieuwste producten van Binck vindt u op onze site: www.alexspanje.com.

Dit vind je misschien ook leuk