Verleng je zomer en boek een rondreis door Spanje

door admin
Verleng je zomer en boek een rondreis door Spanje

Spanje is zo groot dat het uiterst noordwesten vrijwel niets gemeen heeft met het diepe zuiden of met de sfeer die op de eilanden hangt. Zoveel regio’s als er zijn, zoveel ‘mini-landen’ tref je er feitelijk aan. Met enorme verschillen in cultuur, landschap, gastronomie en volksaard. Het enige wat alle Spanjaarden gemeen hebben is de grote liefde voor hun ’tierra’. Vraag een Spanjaard waar hij vandaan komt en hij zal als eerste zijn dorp of stad noemen, dan zijn provincie, dan de regio en pas in de laatste plaats is hij Spanjaard.

Die verschillen leveren een meer dan boeiend land op om te bezoeken. Ook voor wie er al decennialang komt, zijn er elke keer opnieuw dingen te ontdekken. Een mooie manier om het land beter te leren kennen is met een van de rondreizen van AmbianceTravel. Dit reisbureau levert individuele rondreizen op maat en heeft heel veel oog voor elke specifieke wens van de klant.

Naast boeiende reizen door Azië, Afrika en de Verenigde Staten is het aanbod van AmbianceTravel in Europa zeer groot met rondreizen door Portugal, Italië, Frankrijk, Schotland, Zweden, Noorwegen en Midden-Europa. Een ding is gegarandeerd: je overnacht altijd in uiterst sfeervolle hotels. Dat kan een tot hotel omgebouwd kasteel zijn, een zeer karakteristieke en luxueuze B&B of een rustiek hotelletje op een prachtlocatie met een uiterst persoonlijke touch.

Rondreizen door Spanje

Zoveel mensen, zoveel smaken. Om aan alle individuele wensen voor reizen tegemoet te komen, stelde AmbianceTravel een uitgebreid pakket aan rondreizen samen. Deze dienen ter inspiratie voor de klant en worden op maat aangepast aan de inviduele wensen. Bij de samenstelling van de rondreizen heeft AmbianceTravel veel oog voor de bijzonderheden van elk land, de hotspots, maar ook voor delen die niet door massa’s mensen betreden worden. Met een rondreis van Ambiance Travel leert u altijd de bijzonderheden van het betreffende land

Culinaire rondreizen door Spanje

Wie tijdens een vakantie graag lekker eet en geniet van lokale lekkernijen kan kiezen voor een culinaire rondreis door Andalusië. Deze leidt langs Málaga voor een paella-workshop, langs sherry-mekka Jerez de la Frontera, langs tapas-stad Sevilla en door de olijfstreek tussen de steden Córdoba en Granada. De rondreis La Rioja en haar wijnen laat je proeven van de lekkerste wijnen in de La Rioja-streek. U reist van Bilbao naar Madrid, dus doet ook veel andere bijzondere plekken aan. Tijdens de reis de Smaak van het Baskenland maak je kennis met alle soorten ‘pintxos’, tapas vermomd in culinaire hoogstandjes die zo typisch zijn voor deze streek. Je proeft ze in de steden Bilbao en San Sebastián en reist naar de La Rioja-streek. Gastronomie op hoger niveau proef je tijdens de reis Culinaire luxe in San Sebastián. Eten op sterrenniveau, wie wil dat niet? In het culinaire weekend in Madrid bezoek je tot trendy foodcorts omgetoverde markthallen, volg je kookworkshops, een wijnproeverij en kun je zelfs bij Madrilenen thuis eten voor een echt kijkje achter Spaanse kookschermen.

Rondreizen langs Spaans werelderfgoed

Spanje telt maar liefst 46 werelderfgoedplaatsen. Op cultureel vlak zijn er 41, qua natuur 4 en 2 gemengd. Om je in de gelegenheid te stellen in korte tijd bijzonder mooie monumenten en stadskernen te bezoeken, stelde AmbianceTravel de rondreizen Werelderfgoedsteden rondom Madrid samen. Je verblijft in prachtige Parador-hotels in Madrid, Toledo, Cuenca, Trujillo, Salamanca, Ávila en Segovia. In de rondreis Unesco-steden rondom Madrid logeer je in karakteristieke viersterrenhotels in Madrid, Toledo, Cáceres, Salamanca, Valladolid en Segovia. De eerder genoemde Paradores is een keten van 90 staatshotels die verspreid liggen over heel Spanje. Vaak zijn het historische gebouwen zoals kastelen, kloosters en paleizen die omgevormd werden tot hotel, maar er zijn ook moderne paradores. AmbianceTravel biedt rondreizen door Andalusië, het noorden van Spanje, rondom Madrid en op de Canarische Eilanden met verblijf in deze bijzondere Paradores.

Rondreizen door Andalusië

Andalusië is slechts een van de 17 autonome gemeenschappen die Spanje telt. Toch lijkt ook deze regio een land op zich met de meest uiteenlopende landschappen, van hooggebergte tot woestijn, uitgestrekte bossen tot glooiende akkers, de mooie steden Sevilla, Córdoba, Granada en Málaga en twee in aard zeer van elkaar verschillende kusten langs de Middellandse Zee en die langs de Atlantische Oceaan. AmbianceTravel heeft een uitgebreid pakket van rondreizen om kennis te maken met deze streek. Of je nu kiest voor natuur, culinair, cultuur, graag dingen met het hele gezin wilt ondernemen of graag uiterst luxueus wilt overnachten, alles kan.

AmbianceTravel

AmbianceTravel biedt je ook de kans om het minder bekende noorden van Spanje te ontdekken. Van de uiterst groene kust van Galicië tot Baskenland, via de Spaanse Pyreneeën tot aan de Middellandse Zee aan de Costa Brava. Wil je een rondreis combineren met een plek die er niet in is opgenomen, of een bepaalde rondreis langer of korter laten duren. Dat kan allemaal. Alle rondreizen worden volledig op maat en individueel samengesteld om aan al je reiswensen tegemoet te komen. En: er komen voortdurend nieuwe rondreizen bij. Kijk voor meer informatie op de website of neem vrijblijvend contact op via deze link (info@ambiancetravel.nl).

Dit vind je misschien ook leuk