War Child Charity diner op Ibiza op 18 juni 2019

door admin
War Child Charity diner op Ibiza op 18 juni 2019

War Child’s ambassadeur van het eerste uur, Marco Borsato, zal deze avond vertellen waarom hij zich al 20 jaar het zoveel passie voor War Child inzet. Om de kwaliteit te waarborgen zullen er maximaal 85 couverts verkocht worden. Er zijn nog enkele couverts ter beschikking.

Over War Child

Wereldwijd groeien er miljoenen kinderen en jongeren op in conflictgebieden, met alle gevolgen van dien. Zij leven vaak in angst, zonder bescherming en volgen soms jarenlang geen onderwijs. War Child biedt kinderen in conflictgebieden in vijftien landen psychosociale steun, bescherming en onderwijs. War Child leert hen weer vertrouwen in zichzelf te krijgen en hun heftige ervaringen een plek te geven. Zodat kinderen uitzicht krijgen op een betere toekomst. Want geen kind hoort thuis in oorlog. Nooit.

Over de Lindehof

SVH Meesterkok Soenil Bahadoer is al ruim 24 jaar chef / eigenaar van restaurant De Lindehof in Nuenen. Met zijn Surinaams-Hindoestaanse roots kookt Soenil sinds 2015 twee sterren. De basis is de simpele maar smaakvolle keuken van zijn moeder gecombineerd met klassiek Franse technieken die Soenil opdeed tijdens zijn werkzaamheden bij gerenommeerde restaurants in Nederland en België. (onder andere Cees Helder***)

Over de Kromme Watergang

Edwin Vinke** is al ruim 25 jaar chef en eigenaar van restaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat. De keuken van Edwin is gebaseerd op de zilte en aardse smaken die in Zeeuws Vlaanderen gevonden worden. De lijnen tussen de producten (producenten) en de keuken worden zo kort mogelijk gehouden.

Beide chefs staan erom bekend dat ze op zeer regelmatige basis belangloos hun medewerking verlenen aan charity projecten. 

Partners

Partners van dit event zijn onder anders: Belle Epoque Blanc de Blancs, Wijnkoperij Okhuysen, De Makro Vishandel Jan van As, Persian Caviar, Le Nouveau chef, QL Hotels, OFYR.

Voor meer informatie over het War Child Ibiza Diner of de laatste couverts kunt u contact opnemen met: Marleen ter Haar Romeny op tel. +31 6 23 00 01 01 of Tom Berkhout +41 79 536 5347.

Dit vind je misschien ook leuk