Marbella 4Days Walking loopt dit jaar lidmaatschap IML mis

door admin
Marbella 4Days Walking loopt dit jaar lidmaatschap IML mis

Dit werd gedaan op basis van het uitstekende rapport dat inspecteurs die in 2018 meeliepen met de M4DW ingediend. Begin mei dit jaar bleek tijdens de Algemene Vergadering van IML dat een brief van Barcelona – ook lid van IML – de stemming op een negatieve manier beïnvloedde.

De organisatie van M4DW is het niet eens met deze gang van zaken omdat door diezelfde Algemene Vergadering in 2018 de M4DW als kandidaatlid is verkozen. Barcelona had toen al de brief met bezwaren moeten presenteren, waardoor de Algemene Vergadering had kunnen besluiten of M4DW kandidaat zou worden of niet.

Dit jaar zou slechts het uitstekende rapport van de inspecteurs over het succesvolle evenement dat als sinds 2010 wordt georganiseerd door Hans en Clarie Wohl en hun team een punt van discussie moeten zijn maar het rapport kwam zelf niet aan de orde. Nu zal volgend jaar tijdens de Algemene Vergadering in Noorwegen opnieuw worden gestemd, maar dan wel op basis van het rapport. Dan hoopt M4DW wel lid te worden van de IML.

Marbella Vierdaagse

Jaarlijks komen honderden wandelaars uit de hele wereld op de wandelvierdaagse af om de onbekende kanten van Marbella te ontdekken. Het is inmiddels de grootste wandelvierdaagse van Spanje. Dit jaar wordt deze op 17, 18, 19 en 20 oktober 2019 gehouden.

Plaza del Mar aan de boulevard van Marbella is het vertrekpunt voor de routes van 10, 20 en 30 kilometer die door de stad, de natuur en langs het strand voeren. De laatste dag, 20 oktober, lopen deelnemers over de Vía Gladiolo weer terug naar Plaza del Mar waar zij met luid gejuich, een gladiool en een groot feest ontvangen zullen worden.

Inschrijven

Deelnemers kunnen ervoor kiezen vier dagen mee te lopen óf losse dagen te kiezen. Deelnamebewijzen zijn te koop voor 1, 2, 3 of 4 dagen. Ook is er keuze uit verschillende afstanden (10, 20 of 30 kilometer). De prijs voor 4 dagen deelname is 53 euro voor wie zich online inschrijft. Voor wie zich tijdens het evenement wil inschrijven is de prijs 58 euro voor vier dagen. Een losse wandeldag kost 16 euro online en ter plaatse 17 euro.

In 2019 steunt de Marbella Vierdaagse twee goede doelen: Cudeca, een hospice voor kankerpatiënten en hun familie en Cruz Roja, het Spaanse Rode Kruis.

Indien u vragen heeft over uw inschrijving neem dan contact op met participation@marbella4dayswalking.com.

Dit vind je misschien ook leuk