Marbella 4 Days Walking vervangt wegwerp waterflesjes voor bidons

door admin
Marbella 4 Days Walking vervangt wegwerp waterflesjes voor bidons

Jaarlijks lopen ruim tweeduizend mensen mee met dit grootste wandelevenement in Spanje dat door Nederlanders wordt georganiseerd. Dit jaar wil de M4DW graag bijdragen aan het beschermen van het milieu door af te zien van het beschikbaar stellen van duizenden plastic waterflesjes. In plaats daarvan is de organisatie in gesprek met een leverancier van watertanks met daarin gecertificeerd schoon drinkwater. Die tanks zullen op diverse punten op de verschillende routes worden geplaatst en deelnemers kunnen daar hun eigen waterfles bijvullen. Dat scheelt duizenden wegwerpflesjes en veel inspanning voor het inzamelen van het afval na afloop van het evenement.

Hervulbare flessen/bidons zjn echter veel duurder in aanschaf dan de wegwerpflessen. Om die reden is M4DW op zoek naar bedrijven die mee willen werken om de aanschaf van die bidons te sponsoren en daarmee een bijdrage te leveren voor de deelnemers van het evenement én het milieu.

Een hervulbare fles/bidon kan in overleg worden voorzien van een bedrijfslogo. Daarnaast zijn er andere promotiemogelijkheden voor bedrijven die als sponsor willen optreden voor en tijdens de Vierdaagse. 

Wil je samen met ons een bijdrage leveren aan het milieu tijdens de grootste wandelvierdaagse van Spanje met meer dan tweeduizend internationale wandelaars, neem dan contact op met Hans Wohl om de mogelijkheden te bespreken : info@marbella4dayswalking.com, of bel naar +34639 084 869.

Dit vind je misschien ook leuk