Ontmoet de Spanje specialisten op Plaza España Event in Nederland

door admin
Ontmoet de Spanje specialisten op Plaza España Event in Nederland

Je zou je kunnen afvragen waarom er nog een beurs over Spanje georganiseerd wordt. De organisatoren van Plaza España Event denken dat op de grote beurzen over tweede woningen in het buitenland een overaanbod is van stands die op Spanje zijn gericht. Zo zien de potentiële kopers door de bomen het bos niet meer.

Bovendien hebben makelaars in Spanje die actief zijn in eenzelfde regio ook hetzelfde woningaanbod. Je kunt dus bij makelaar A dezelfde woning in Spanje voor dezelfde prijs kopen als bij makelaar B. Daarom is het idee ontstaan om met verschillende makelaars uit verschillende regio’s dit event te organiseren, zodat het voor de klant een overzichtelijk geheel blijft.

Alle makelaars die meedoen, zijn meer dan tien jaar actief als makelaar in Spanje en kennen de markt op hun duimpje en kennen ook de nodige klappen van de zweep die deze markt regelmatig oplevert. Bovendien hebben zij de periode overleefd dat het economisch gezien minder goed ging in het land (2008 – 2016).

Zodoende is de opzet klein en heb je zo gewenst alle tijd die je wilt om met de betreffende specialist of makelaar in gesprek te gaan en al je vragen over wonen in Spanje en de aankoop van een huis in Spanje te stellen in een ongedwongen sfeer en onder het genot van een kop koffie of andere consumptie.

Gratis toegang

Er wordt een groot aantal bezoekers verwacht. Omdat Plaza España Event erop is gericht om alle bezoekers persoonlijk te woord te kunnen staan is het handig om bij het aanvragen van de GRATIS tickets aan te geven voor welke Costa je komt. Dan kan de makelaar die daar actief is je op voorhand contacteren om je afspraak op een specifiek tijdstip vast te leggen. Zo voorkom je lange wachttijden en is er voldoende tijd om antwoord te krijgen op al je vragen omtrent een huis kopen in Spanje. Bel voor meer informatie met +34 618 245 967 of stuur een e-mail naar info@plazaespaña.nl.

Aanwezige makelaars

Costa Blanca-Noord: Orange Villas Real Estate & Development

Costa Blanca-Zuid en Costa Cálida: Puur Spanje

Costa del Sol: SLG Property & Villa Nova Real Estate

Villa Nova Real Estate

Zoek je een woning in Zuid-Spanje, ga dan op 14 september aanstaande langs bij Villa Nova Real Estate. Eigenaar en oprichter Jan Willem Bruins heeft jarenlange ervaring langs de Zuid-Spaanse kust en zodoende biedt Villa Nova Spain alle expertise en service op het gebied van aan- en verkoop van onroerend goed in Málaga en de Costa del Sol onder één dak en tijdens het gehele aankoopproces.

Als klant heb je dan één aanspreekpunt en één adviseur, die daardoor heel gericht voor je op zoek kan. Gedurende de vijftien jaar dat Villa Nova Real Estate actief is langs de Zuid-Spaanse kust hebben al vele klanten, kopers en verkopers afkomstig uit Nederland, België en andere Europese landen dit makelaarskantoor gevonden en met veel plezier met de professionals die er werken samengewerkt. Zij helpen je bij het vinden van je appartement, villa of finca in Andalusië.

Dit vind je misschien ook leuk