Infodagen Spaans Vastgoed in Nederland

door admin
Infodagen Spaans Vastgoed in Nederland

Heb je vragen over de financiering van een tweede woning in Spanje? Wil je informatie over de onroerend goed belasting in Spanje? Weet je nog niet goed naar welk gebied je voorkeur gaat? Twijfel je tussen nieuwbouw en bestaande bouw?

Leg ons al je vragen en twijfels voor die je in verband met de aankoop van een woning in Spanje hebt. Dat kan in Groningen, Apeldoorn, Utrecht of Den Bosch. In een ontspannen sfeer kun je daar praten met specialisten die al jaren actief zijn in de Spaanse vastgoedwereld.

Schrijf je in via deze link en Medland Spanje reserveert voor jou een catalogus met heel veel woningen en een gids met uitleg over het koopproces. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek of kom om je vrijblijvend te oriënteren tussen 10 en 17 uur op de onderstaande data en locaties. Vraag vooral naar onze speciale aanbiedingen.

Infodagen Vastgoed Spanje in Nederland

GRONINGEN: 1 en 2 november in het Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk (Borchsingel 53, Eelderwolde)

APELDOORN: 3 en 4 november in het Van der Valk Hotel Apeldoorn (Landgoedlaan 26, Apeldoorn)

UTRECHT: 8 en 9 november in het Van der Valk Hotel Houten (Hoofdveste 25, Houten)

DEN BOSCH: 10 en 11 november in het Van der Valk Vught Hotel (Bosscheweg 2, Vucht)

Medland Spanje

Medland Spanje bestaat uit een team van professionals uit verschillende landen met ruime ervaring in de Spaanse vastgoedsector. Hun doel is om mensen uit alle landen te helpen bij het vinden van de ideale woning in Spanje. Medland focust op kwaliteit in dienstverlening bij selectie en presentatie van woningen en bij ondersteuning en begeleiding van klanten.

Persoonlijk contact met specialisten in elke fase

Bij Medland krijg je te maken met drie gespecialiseerde medewerkers die voor je aan de slag gaan. Het persoonlijk contact begint met een medewerker die je helpt bij de voorbereiding op afstand. Samen met haar of hem ga je tijdens deze oriëntatie ontdekken welke woningen het beste bij je passen, waarna je uitgenodigd wordt voor een op jouw wensen afgestemd bezichtigingsbezoek. Tijdens dit bezoek van drie dagen word je begeleid door een specialist die de woningen en streek door en door kent. Na ondertekening van het koopcontract neemt een aftersalesspecialist het over om je te begeleiden bij alles wat er vervolgens nog moet gebeuren: opvolging van de bouw, bankzaken, meubilair, nutsaansluitingen etc.

Medland maakt het ingewikkelde koopproces van een woning in Spanje tot een professionele, goed georganiseerde en aangename ervaring. De aanpak van Medland neemt druk weg en verzekert alle financiële en wettelijke garanties. Medland biedt op vakkundige wijze alle mogelijkheden om klanten te helpen bij het nemen van de juiste beslissing.

Gratis aankoopgidsen

Kun je niet naar één van voornoemde infodagen komen, download dan een gratis aankoopgids. Er zijn verschillende gidsen beschikbaar en bovendien kan er een gepersonaliseerde catalogus voor je worden samengesteld met woningen die aan jouw wensen voldoen. Medland beschikt over meer dan 300 projecten met vrijstaande villa’s met zwembad, appartementen en schakelwoningen, verspreid over de gehele Costa Blanca en Costa Cálida. Veel van deze projecten zullen een hoog rendement op je investering garanderen. Meer info: info@medlandspanje.com

Dit vind je misschien ook leuk