Vind je huis in Spanje

door admin
Vind je huis in Spanje

Medland heeft alle goede nieuwbouwprojecten aan de Costa Blanca en Costa Cálida in portefeuille en maakt het ingewikkelde koopproces van een woning in Spanje tot een professionele, goed georganiseerde en aangename ervaring. De aanpak van Medland neemt druk weg en verzekert alle financiële en wettelijke garanties. Medland biedt op vakkundige wijze alle mogelijkheden om klanten te helpen bij het nemen van de juiste beslissing.

Bij Medland Spanje vind je alleen huizen op toplocaties die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Zo kan dit agentschap altijd aan de hoge verwachtingen van haar klanten tegemoet komen. De bouwkwaliteit, de zee, golfvoorzieningen, dienstverlening en een mooi uitzicht vormen altijd belangrijke elementen bij het ideale huis onder de Spaanse zon.

Persoonlijk contact met specialisten in elke fase

Besluit je om met Medland in zee te gaan, dan krijg je achtereenvolgens te maken met drie gespecialiseerde medewerkers die voor je aan de slag gaan. Het persoonlijk contact begint met een medewerker die je helpt bij de voorbereiding op afstand. Samen met haar of hem ontdek je tijdens deze oriëntatie welke woningen het beste bij je passen, waarna je uitgenodigd wordt voor een op jouw wensen afgestemd bezichtigingsbezoek. Tijdens dit bezoek van drie dagen word je begeleid door een specialist die de woningen en streek door en door kent. Na ondertekening van het koopcontract neemt een aftersalesspecialist het over om je te begeleiden bij alles wat er vervolgens nog moet gebeuren: opvolging van de bouw, bankzaken, meubilair, nutsaansluitingen etc.

Costa Blanca en Costa Cálida

In het zuidoosten van Spanje schijnt de zon 2.800 uren per jaar en is het gemiddeld 19 graden. Samen met het uitgebreide aanbod aan moderne voorzieningen en een kust van bijna 500 kilometer lang met fijne zandstranden, paradijselijke inhammen en spectaculaire kliffen biedt dit voldoende ingrediënten om maximaal van de Mediterrane levensstijl te kunnen genieten. De zuidoostkust is niet voor niets de meest toeristische van alle Spaanse kuststreken en ook een van de meest gevraagde zones in Spanje onder kopers van een tweede verblijf.

Het gebied waarin Medland thuis is loopt van Dénia in het noorden tot Águilas in het zuiden en omvat de kustgebieden van de twee provincies Alicante en Murcia. Hier liggen populaire kustplaatsen zoals Benidorm, Altea, Villajoyosa, Calpe, Jávea, Dénia, Guardamar, Ciudad Quesada, Torrevieja, Orihuela Costa, Los Alcázares en La Manga del Mar Menor.

Aan de noordelijke Costa Blanca en in het zuiden van de Costa Cálida is het landschap bergachtig en zijn er veel kliffen en inhammen. Veel woningen die Medland in dit gebied aanbiedt genieten van een prachtig uitzicht. Aan de zuidelijke Costa Blanca en in het noorden van de Costa Cálida overheerst een vlak landschap met palmbomen, uitgestrekte witte zandstranden en fraaie zoutmeren. De belangrijkste dorpen hier zijn Santa Pola, Guardamar, Torrevieja, Orihuela Costa, Los Alcázares en La Manga del Mar Menor.

Het aanbod van woningen aan noordelijke Costa Blanca is exclusief van aard, terwijl in het zuiden van de Costa Blanca en aan de Costa Cálida de gemiddelde prijs van woningen lager ligt. In alle genoemde plaatsen beschikt Medland Spanje over woningen die kunnen voldoen aan de specifieke behoeften van de koper.

Gratis aankoopgidsen

Medland biedt villa’s met zwembad, appartementen en schakelwoningen aan, verspreid over de gehele Costa Blanca en Costa Cálida. Wil je je vast oriënteren op het aanbod van woningen in Zuidoost-Spanje, download dan een gratis aankoopgids. Er zijn verschillende gidsen beschikbaar en er kan een gepersonaliseerde catalogus voor je worden samengesteld met woningen die aan jouw specifieke wensen voldoen.

Bezichtigingsbezoek

Wil je op basis van je eerste contact met Medland of na het zien van de aankoopgids of de gepersonaliseerde catalogus specifieke woningen bekijken, dan nodigt Medland Spanje je uit voor een bezichtigingsbezoek. Dankzij vele jaren ervaring kan Medland ervoor zorgen dat je zonder tijdverlies de juiste woningen te zien krijgt en op efficiënte wijze een goede indruk krijgt van de streek waar je je in te nabije toekomst wil vestigen. Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met de Nederlandstalige medewerkers van Medland Spanje.

Dit vind je misschien ook leuk