Naar Spanje met de familie via Schiphol? Reserveer je parkeerplek

door admin
Naar Spanje met de familie via Schiphol? Reserveer je parkeerplek

De vraag rijst er dan wel, wat te doen met de auto hier in Nederland? Daar heeft men op Schiphol gelukkig wel aan gedacht, er zijn ruime parkeerlocaties te vinden op en rondom Schiphol. Een plek reserveren is daarbij wel aanbevolen.

Houd rekening met de vakantiedrukte

Omdat men er tijdens de vakantieperiodes massaal erop uit trekt, is het altijd een ware drukte op Schiphol. Dat is ook te merken aan de grote stroom auto’s die onderweg zijn naar de luchthaven. Een deel daarvan zal daar geparkeerd blijven voor de duur van de vakantie. Wie er niet op tijd bij is voor het reserveren van een plek, kan voor een grote teleurstelling komen te staan. Dat mag niemand overkomen en daarom hebben de verschillende aanbieders van parkeerplekken het mogelijk gemaakt om ruim van tevoren een plek te reserveren.

Daarvoor hoef je als vakantieganger alleen een website van zo’n aanbieder te bezoeken en de periode in te vullen waarin de auto geparkeerd zal moeten staan. Zo kunnen de parkeertarieven bij Schiphol gelijk worden bekeken en ben je op de hoogte van het te betalen bedrag. Wie toch graag verschillende aanbieders wil vergelijken, kan verschillende aanbieders bezoeken en daaruit de voordeligste kiezen.

Niet alleen naar de tarieven kijken

Bij het vergelijken is het tarief vaak het eerste waar men zich op richt, maar er zijn ook andere zaken die wat aandacht behoeven. Hoe zit het bijvoorbeeld met de afstand tot de vertrekhal? Bij de meeste aanbieders zal die afstand overbrugd dienen te worden met behulp van een speciale pendelbus en daar dien je als klant wel rekening mee te houden in verband met de tijden.

Ook kan er uit andere voorzieningen worden gekozen, zoals het overdekt parkeren, het laten schoonmaken van de auto of kiezen voor een valet service. Het gemak dient de mens nu eenmaal, vooral wanneer je op stap gaat met de familie. Het reserveren ruim vooraf levert in de meeste gevallen ook aantrekkelijke kortingen op en zo blijft er een aardig zakcentje over om te besteden tijdens de onvergetelijke vakantie in Spanje. Na terugkomst van de prettige, maar soms ook wat vermoeiende vakantie, ervaar je vervolgens het comfort om gelijk in de auto te kunnen stappen en rechtstreeks naar huis te gaan.

Dit vind je misschien ook leuk