De beste campings in Spanje

door admin
De beste campings in Spanje

Jouw vakantie in Spanje zal een onvergetelijk tijd worden. Wij hebben een lijstje met campings gemaakt die je zeker moet bekijken voor jouw campingvakantie. Op deze campings in Spanje kom je volledig tot rust in de warme Spaanse zon en ben je van alle gemakken voorzien.

Campings aan de Costa Brava

Aan de Costa Brava kan je verschillende topcampings vinden, zoals camping Cala Gogo die beschikt over twee zwembaden waarvan één met glijbanen. De camping is ideaal gelegen aan de kust waar snorkelen, zwemmen en duiken de dagelijkse bezigheden zijn. Het strand is gemakkelijk te bereiken vanaf de camping, omdat er een treintje vanaf het zwembad rijdt. Je hoeft dus niet te lopen in de hitte. De camping biedt verder alle faciliteiten die je je maar kunt wensen: een sportveld, tennisbaan, miniclub voor de kleintjes en een supermarkt. Een echte topcamping!

Middenin het toeristische Blanès ligt de prachtige camping La Masia met een uitstekende locatie; enkele minuten wandelen vanaf het strand en vlakbij vele restaurants, barretjes en winkeltjes. Daarnaast beschikt deze camping over twee leuke, mooi aangelegde zwembadcomplexen. Door deze unieke locatie is de camping voor zowel families met kleine kinderen als families met oudere jeugd enorm populair!

Campings aan de Costa Dorada

Niet alleen aan de Costa Brava zijn mooie campings te vinden. Ook aan de Costa Dorada liggen tal van topcampings gelegen. Eén van die topcampings is Playa Montroig, waar faciliteiten van hoog niveau en een prachtig zwembadcomplex een garantie bieden op een goede tijd. Het zwembadcomplex bestaat uit vier grote zwembaden met een totale oppervlakte van 2000 m2. Sinds 2018 heeft deze campings ook een gloednieuw spraypark voor de kinderen aangelegd. Een prachtige en goed onderhouden familiecamping!

Een andere geweldige camping aan de Costa Dorada is camping Vilanova Park. Deze camping is gelegen op 3 km van de prachtige stranden van de Costa Dorada. Deze stranden zijn per auto of met de bus in no-time te bereiken. De camping zelf beschikt over een goed onderhouden zwembad, omgeven door een groene ligweide waar je de hele vakantie kan vertoeven. Het tweede zwembad, genaamd ‘Park’ heeft een schitterend uitzicht over zee. De jeugd zal zich hier uren kunnen vermaken met de in 2015 toegevoegde waterglijbanen. Op minder warme dagen (wanneer is dat nou in Spanje?) kan je terecht in het overdekte zwembad. Wat wil je nog meer?

Dit vind je misschien ook leuk