Genieten van de Spaanse zon in het voorjaar

door admin
Genieten van de Spaanse zon in het voorjaar

Velen kiezen er dan ook voor om (een deel van) de lente op een warmere plek door te brengen. Eén van de beste bestemmingen in het voorjaar is Spanje. In de lente is het daar heerlijk zonnig. Een goede tip voor als je naar Spanje wilt gaan: huur een vakantiehuis bij Belvilla. Super makkelijk, de goedkoopste prijzen en je hebt helemaal je eigen plekje. Wil je weten welke plaatsen binnen Spanje het meest geschikt zijn voor het genieten van het voorjaar? Lees dan vooral verder.

Eilandvakantie naar de Canarische eilanden (Tenerife & Gran Canaria)

De Canarische eilanden hebben eigenlijk alles wat je zoekt in een vakantiebestemming. Van uitgestrekte zandstranden tot weelderige natuur. De eilanden liggen aan de Atlantische oceaan ten westen van Marokko. Vooral Tenerife en Gran Canaria zijn uitermate geschikt voor vakantie in het voorjaar. Het is er dan een stuk minder druk dan in de zomer. Er is echt van alles te doen. Denk aan onder andere het beklimmen van de vulkaan op Tenerife of watersporten op Gran Canaria.

Strandvakantie naar de Costa Blanca

In het oosten van Spanje vind je de Costa Blanca. De bekendste plaats aan de Costa Blanca is Benidorm. Naast Benidorm liggen ook Valencia en Murcia in de buurt. De Costa Blanca kent veel natuurgebieden. Denk aan de Cap De San Antoni. Dit natuurgebied bestaat uit hoge kliffen en een zeer rijke fauna. Ook heb je de watervallen van Algar. Dit gebied bestaat uit heel veel kleine waterstroompjes en watervalletjes. Ook kun je erg goed eten en uitgaan aan de Costa Blanca. Kortom, voor ieder wat wils!

Onthaasten op de Balaeren (Mallorca en ibiza)

Mallorca en Ibiza zijn ongetwijfeld twee van de meest populaire vakantie bestemmingen in Spanje. In de zomer is het er dan ook super druk. In het voorjaar is het echter een stuk rustiger. Mallorca en Ibiza staan bekend om de blauwe zee, schitterende baaien en geweldige feesten. Hoewel er wel iets minder feesten zijn te vinden in het voorjaar kun je toch nog genoeg leuke feestjes bezoeken. Maar naast feesten hebben de eilanden nog veel meer te bieden. Denk aan markten, schitterende natuur en karakteristieke woningen. Het is aangeraden een auto te huren op de eilanden. Zo kun je eenvoudig heel het eiland verkennen!

Stedentrip Malaga

Malaga is een van de mooiste steden in Spanje die je kunt bezoeken. Het hele jaar door is het een aangename temperatuur in Malaga. Malaga is een havenstad in Zuid-Spanje en staat bekend om haar historie en cultuur. Denk bijvoorbeeld aan het museum van Picasso of de ruinen van het fort Alcazaba. Ook zijn er genoeg stranden te vinden waar je lekker op uit kunt rusten.

Cultuur snuiven in Barcelona

Barcelona is een stad om nooit te vergeten. De stad heeft een erg rijke cultuur en historie. Daarnaast huisvest de stad één van de meest succesvolle voetbalclubs in de historie: FC Barcelona. In Barcelona is echt ongelofelijk veel te doen. Zo kun je super shoppen, heerlijk eten en cultuur snuiven. Camp Nou (stadion FC Barcelona), de Sagrada Familia (Basiliek van Gaudi) en de Barri Gotic (oudste deel van Barcelona) zijn 3 van de vele bezienswaardigheden die je zeker moet bezoeken en niet snel zult vergeten.

Dit vind je misschien ook leuk