Eindelijk de tijd over? Volg dan nu online Spaanse (privé)lessen

door admin
Eindelijk de tijd over? Volg dan nu online Spaanse (privé)lessen

Beatriz (Madrid, 1970) is docente Spaans geworden uit grote liefde voor haar taal en voor het lesgeven. Omdat ze haar vak zo leuk vindt en zo’n brede interesses heeft, blijft ze zelf ook eeuwig student. Dat heeft tot gevolg dat ze op het gebied van haar vakkennis altijd volledig up-to-date is en haar studenten vanuit verschillende wetenschappelijke disciplines nog beter les kan geven.

Beatriz’ achtergrond

Na een verblijf als ‘visiting student’ aan de Oxford University in Engeland om haar Engels te perfectioneren, studeerde Beatriz Rechten aan de Complutense Universiteit in Madrid. Daarop volgden een studie Europees Recht en een beurs om eveneens in de Spaanse hoofdstad de Master Politicologie en Milieubeheer te doen aan de Universiteit Carlos III. Op dat moment, 25 jaar geleden, was het nog haar intentie om bij de Europese Unie in de milieusector te gaan werken. Beatriz verhuisde vervolgens naar Nederland voor een project in dit vakgebied aan de Universiteit van Tilburg. Door toeval kon ze aan het werk bij de vakgroep Talen, waar ze haar ware roeping ontdekte. Docent Spaans worden. 

‘Nonnetjes van Vught’

Naast al haar wetenschappelijke werk gaf Beatriz in Nederland jarenlang een-op-een cursussen Spaans aan verschillende bekende Nederlandse persoonlijkheden op het gerenommeerde Taleninstituut Regina Coeli, in de volksmond ook bekend als de ‘nonnetjes van Vught’.

Na een jarenlang verblijf in Nederland miste Beatriz Spanje en keerde terug naar het zuiden van het land, waar ze zich vestigde in Marbella. Daar werkt ze nu samen met de Universiteit van Málaga (UMA) waar ze cursussen Spaans verzorgt en diverse vakken in het Engels geeft. Hetzelfde doet zij voor de American College in Spain in Marbella. Hier geeft ze ook les in internationale betrekkingen.

Privélessen

Ondanks haar uiteenlopende werkzaamheden houdt Beatriz tijd over voor het geven van privélessen Spaans aan bedrijven, klasjes of één-op-een aan particulieren. Omdat ze continu wil blijven bijleren, behaalde ze vorig jaar haar Master in het vak Beheer van Spaans literair en taalkundig Erfgoed aan de Universiteit van Málaga. Op dit moment is ze daar bezig met haar PhD in Toegepaste Taalkunde.

Haar multi-disciplinaire en -culturele profiel gecombineerd met haar ervaringen in Engeland en Nederland én haar opgewekte, super sociale karakter maken van Beatriz Ontañon Ruiz een uiterst professionele en veelzijdige docente Spaans van wie je ontzettend snel veel kunt leren.

Eerste online les gratis

Wil je Spaanse les van deze uitermate ervaren docente Spaans die ook vloeiend Engels en Nederlands spreekt en die haar lessen aanpast op je situatie en je beroep, zodat je vooral leert wat jij op dat moment nodig hebt, neem dan nu contact per e-mail op met Beatriz of bel haar via: +34 661 157 000. Zij biedt haar online lessen aan via Skype, Whatsapp of Zoom. Reageer snel want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Dit vind je misschien ook leuk