Wil je bezuinigen op energie, telefoon- en internetkosten in Spanje?

door admin
Wil je bezuinigen op energie, telefoon- en internetkosten in Spanje?

Nu velen verplicht thuiszitten en daardoor wellicht extra tijd hebben, kan het geen kwaad bepaalde contracten met nutsbedrijven in Spanje eens door te nemen om te kijken of er nog besparingsmogelijkheden zijn.

Sol.Support is een Nederlandstalige dienstverlener in Spanje die op basis van een foto van de eerste twee pagina’s van je energierekening kan bepalen of overstappen naar een andere energiemaatschappij goedkoper voor je is. Sol.Support kan zien aan je rekening of het goedkoper is om naar een lagere of hogere potentie te gaan met je aansluiting, zodat je op deze wijze ook kan besparen. Dit kost je helemaal niets en is mogelijk voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Sol.Support regelt dan de volledige overstap.

IT-oplossingen en werklplekinrichting

Naast energiecontracten biedt Sol.Support ook ondersteuning op afstand bij IT/computerproblemen. 90 Procent van al dit soort problemen kan namelijk op afstand via remote support worden opgelost. Voor fysieke aansluitingen komt Sol.Support graag weer bij je langs zodra de lock down in Spanje is opgeheven. Enkele voorbeelden waar Sol.Support voor langs kan komen zijn: Je bent eigenaar van een Bed & Breakfast en wilt in elke kamer een netwerkaansluiting voor IPTelevisie of gewoon voor goede wifi; Je start een bedrijf op locatie of aan huis en wilt vanaf meerdere pc’s kunnen printen of een uniforme security voor al je werkplekken; Je staat dagelijks of wekelijks in contact met je bedrijf in Nederland en wilt dezelfde gemakken als in Nederland, of misschien een remote werkplek met IPtelefoon.

Internet

Sol.Support biedt telecom- en internetdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven en is distributeur van razendsnel en voordelig internet. Verbinding via glasvezel, 4G, ADSL of Wimax wordt verzorgd. Het bedrijf levert daarbij zowel 100Mbps als de supersnelle 600Mbps symmetrische glasvezel. Met deze laatste aansluiting geniet u van 600Mbps up en download. Op dit moment is het bovendien mogelijk om van aanbieder over te stappen zonder ‘permanencia’, dus zonder dat je voor een bepaalde periode vastzit aan je nieuwe contract. Welke aansluiting je ook nodig hebt, je krijgt gegarandeerd de meest geschikte oplossing voor jouw specifieke situatie.

Telefonie, mobiel of VOIP

Sol.Support is distributeur van Masmovil, Pepe Phone, Lebara en Llamame en levert zowel voordelige vaste mobiele telefoonabonnementen als prepaid sim kaarten. Bij abonnementen is het behoud van je nummer vanzelfsprekend. Let wel dat wie nu overstapt tijdens de noodtoestand in Spanje (vooralsnog t/m 26 april) niet zijn oude nummer kan meenemen. Dit kan wel later alsnog geregeld worden. Wil je voordelig bellen via VOIP en telefonie in de cloud met handige functies zoals Videoconferentie, integratie met je mobiele telefoon, CRM koppeling etc, dan ben je bij Sol.Support ook aan het juiste adres.

Andere diensten

Tot slot kun je ook bij Sol.Support terecht voor het voordelig laten bouwen van websites (inclusief webshops), installatie van alarmsystemen via Securitas Direct, afsluiten van verzekeringen in je eigen taal, verzorging van je administratie zoals payrolls, belastingaangiften e.d. en allerhande klussen inclusief het regelen van openingsvergunningen. Kijk voor meer informatie over de veelzijdige dienstverlening van Sol.Support op de website of neem vrijblijvend contact op.

Dit vind je misschien ook leuk