Veilig vakantie vieren in een vakantiehuis of appartement in Spanje

door admin
Veilig vakantie vieren in een vakantiehuis of appartement in Spanje

Bij sommige potentiële Spanje-gangers slaat echter de twijfel toe: is het wel veilig, loop ik geen risico, aan welke veiligheidsmaatregelen moet ik allemaal voldoen en is het met die maatregelen nog wel ontspannen vakantie vieren? Wij kunnen u er gelukkig van verzekeren dat een vakantie vieren in Spanje helemaal mogelijk is. Zeker aan de Costa Blanca, waar het virus minder heftig heeft toegeslagen dan in andere Spaanse regio’s zoals Madrid, Barcelona of Castilla y León.

De belangrijkste maatregelen waar u zich in Spanje de komende tijd aan dient te houden, zijn de verplichting van het dragen van een mondkapje in openbare ruimten, zowel overdekt als in de buitenlucht, dus ook het openbaar vervoer en op plaatsen waar het door drukte niet mogelijk is de sociale afstand van 1,5 meter tussen u en andere personen te garanderen. Als u altijd een mondkapje bij u draagt, regelmatig uw handen wast en bij voorkeur op een terras plaatsneemt om een drankje of hapje te nuttigen, dan kan er weinig verkeerd gaan. Wel geldt net als in Nederland ook in Spanje de verplichting thuis te blijven wanneer u last heeft van symptomen die bij een besmetting met het coronavirus kunnen horen.

Als u een eigen vakantiewoning of appartement huurt, heeft u vrijwel alle omstandigheden tijdens uw vakantie onder controle. Doet u dat bij CasaLasDunas dan bent u er zeker van dat de woning voor uw komst grondig is gereinigd. In elk huis ligt informatie over de belangrijkste telefoonnummers en maatregelen en de leukste bezienswaardigheden in de omgeving niet te vergeten. Want afgezien van de situatie die ‘het nieuwe normaal’ wordt genoemd, gaat het de medewerkers van CasaLasDunas erom dat u een fijne en ontspannen vakantie hebt.

Over CasaLasDunas

CasaLasDunas is een dynamische verhuurorganisatie aan de Costa Blanca. Het hoofdkantoor van dit familiebedrijf is gevestigd in La Marina – San Fulgencio. CasaLasDunas bestaat al meer dan 20 jaar en beschikt over een team van medewerkers dat als belangrijkste prioriteit heeft ervoor te zorgen dat u een zorgeloze vakantie heeft. CasaLasDunas biedt een ruime keuze uit diverse accommodaties, van eerstelijnsappartementen vlak aan het strand met prachtig zeezicht tot romantische villa’s met een heerlijk privé zwembad. In de omgeving zijn er verschillende mogelijkheden voor outdoor activiteiten (wandelen, fietsen, paardrijden, paintballen, karten, duiken, snorkelen, kajakken, paddel surf, varen, zeilen en golfen). Alle accommodaties zijn compleet ingericht en beschikken vrijwel altijd over Nederlandse / Vlaamse Televisie en Wi-Fi. Wilt u meer weten? Kijk dan snel op de website, www.casalasdunas.com neem contact op per e-mail of per telefoon: +31 88 3962650.

Dit vind je misschien ook leuk